2011. 09. 06. - 10:02

Pataky Attila könnyeivel küzdött a Frizbi adásában!

Pataky Attila könnyeivel küzdött a Frizbi adásában!
Nem hagyja a történteket szó nélkül Pataky Attila! Mindent elkövet az igazságért!

Pataky Attilánál betelt a pohár! Csalást lát!

Pataky Attila a tettek mezejére lépett a devizahiteles országos tragédia ellen! A Frizbi adásában mesélte el történetét, valamint a hozzá forduló embertársai küzdelmeit. Sok-sok terve van a probléma megoldására. Igazi, megható vallomásnak lehettünk tanúi Hajdú Tamásnál ismét.

Pataky Attila


Pataky Attila gyászszalaggal érkezett a Frizbibe, a hitelügyek áldozatait gyászolja. Az énekes úgy érzi, neki kell felszólalni, mert neki hallják a hangját. Még egyelőre tudja fizetni törlesztőrészletét, de több mint 50 millió forinttal tartozik a banknak, ezt az életben nem tudja kifizetni becsületes munkával.

Egy verset is írt a kilátástalan helyzetről... Amiből dal fog születni, ez az emberek lelkéhez szól, ez eljut a szívekig - ebben bízik az énekes. S igenis hatni fog! Azokra is hatni fog, akik most nem akarják meghallani mekkora nagy a baj.

A magyarok a sok-sok munka és a rengeteg anyagi teher miatt hatványozottan lelki betegek már, s tovább romlik az állapotuk idővel csak. Nézzük meg az alábbi videóban Pataky Attila vélemény-nyilvánítását a devizahitelesek ügyében!

-gg-


Pataky Attila könnyeivel küzd a Frizbi adásában!

videó forrása:  TV2 Frizbi Hajdú Péterrel

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.