2017. 10. 09. - 19:25

Penelope Cruz nem felel értelmetlen kérdésekre

Penelope Cruz nem felel értelmetlen kérdésekre
A szépséges színésznő még jó pár évvel ezelőtt eldöntötte, nem hajlandó buta kérdésekre válaszolni. 

 

Penelope Cruz karrierje még 1991-ben kezdődött, majd a '90-es évek végére világhírű színésznővé vált. Akkoriban mindössze huszonéves volt és persze szívesen adott interjúkat is. Egy idő után azonban megunta, hogy állandóan értelmetlen kérdéseket tesznek fel neki.
 
Penelope Cruz
 
 Nemrég elárulta, hogy nem hajlandó nyilatkozni a koráról. Mint mondta állandóan ezzel voltak elfoglalva a riportok. Volt, hogy 22 évesen megkérdezték tőlem, hogy félek az öregedéstől? - mondta a színésznő. Ez teljesen kiakasztotta őt, hiszen egy fiatal lányt nem ez foglalkoztatja. Hozzátette, hogy egész egyszerűen nem ad választ senkinek a korával kapcsolatban, hiszen ez senkire sem tartozik. Nem érti, hogy a nőknek miért kell a mai világban erről nyilatkozniuk. 
 
Penelope Cruz
 
Penelope egyébként 42 éves, de a kor egyáltalán nem látszik rajta. Boldog házasságban él férjével a szintén színész Javier Bardemmel már 2008 óta. Kapcsolatukból pedig két gyermek született. 
 
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.