Bulvár

Penelope Cruz nem felel értelmetlen kérdésekre

Penelope Cruz nem felel értelmetlen kérdésekre
A szépséges színésznő még jó pár évvel ezelőtt eldöntötte, nem hajlandó buta kérdésekre válaszolni. 

 

Penelope Cruz karrierje még 1991-ben kezdődött, majd a '90-es évek végére világhírű színésznővé vált. Akkoriban mindössze huszonéves volt és persze szívesen adott interjúkat is. Egy idő után azonban megunta, hogy állandóan értelmetlen kérdéseket tesznek fel neki.
 
Penelope Cruz
 
 Nemrég elárulta, hogy nem hajlandó nyilatkozni a koráról. Mint mondta állandóan ezzel voltak elfoglalva a riportok. Volt, hogy 22 évesen megkérdezték tőlem, hogy félek az öregedéstől? - mondta a színésznő. Ez teljesen kiakasztotta őt, hiszen egy fiatal lányt nem ez foglalkoztatja. Hozzátette, hogy egész egyszerűen nem ad választ senkinek a korával kapcsolatban, hiszen ez senkire sem tartozik. Nem érti, hogy a nőknek miért kell a mai világban erről nyilatkozniuk. 
 
Penelope Cruz
 
Penelope egyébként 42 éves, de a kor egyáltalán nem látszik rajta. Boldog házasságban él férjével a szintén színész Javier Bardemmel már 2008 óta. Kapcsolatukból pedig két gyermek született. 
 
 
 
N.O.

 

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Kutatók szerint három dolog segít abban, hogy hosszú életet tudhasson magának az ember. Természetesen mindenekelőtt az életmód-változtatás áll.
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Brad Pittet fiatal színésznővel hozták hírbe

Brad Pittet fiatal színésznővel hozták h...

Meghökkentő pletyka terjed: bár a legutóbbi hírek szerint a sármos színész és felesége, Angelina Jolie békülőben van, Brad Pitt állítólag beleszeretett egy ifjú...
Demi Lovato drogproblémáiról vallott

Demi Lovato drogproblémáiról vallott

A fiatal énekesnőről nemrég kiderült, hogy csakúgy, mint sok sztárt őt is magával ragadta a kábítószer világa.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awar...

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 
Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Sokkal többet számít a házi feladat, mint hogy a gyermek az iskolai feladatokkal nap mint nap, otthon is foglalkozzon – állítják kutatók.
Kylie Jenner pasija kiakadt

Kylie Jenner pasija kiakadt

Friss hírek szerint a fiatal sztár párja nem igazán tudja elviselni a Kardashian családot. Ez miatt pedig még a kapcsolatuk is zátonyra futhat.   
Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?

Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.  
< >