2018. 03. 09. - 13:44

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni
Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint. 

 

Ki ne emlékezne Britney és az egykori táncosa szerelmi románcára. Elég szomorú vége lett a történetnek, hiszen az énekesnő teljesen összetört, sőt még a haját is kopaszra vágta. A körülbelül 2007-ben történtek óta azonban sikerült összeszednie magát, de ebben exének nem sok szerepe volt. Leginkább csak a pénzt akarta elcsalni tőle, sőt még most sincs megelégedve. 
 
Több mint száznegyvenmilió dollárt keresett tavaly Brit showjával
 
Információk szerint Kevin növelni szeretné a havi húszezer dollárt, hiszen saját elmondása szerint rengeteg áldozatot hozott, sőt ha szeretné, akár meg is szüntethetné Brit felügyeleti jogát. Állítólag az énekesnő nagyon kiakadt ezen, hiszen tisztességesen kifizeti amiket szükséges. 
 
A népszerű sztár egyébként jelenleg boldog párkapcsolatban él és sikeres üzletasszony. Tavaly például csaknem 140 millió dolláros bevétele volt csak a Las Vegas-i show-ból. 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.