2021. 05. 26. - 08:15

Pink beismerte: sosem tervezett családot

Pink beismerte: sosem tervezett családot

Az énekesnő őszintén beszélt arról, meglepte, mennyire élvezi az anyaságot – Pinknek ugyanis sosem szerepelt a terveiben a családalapítás.

Sosem vágyott igazán arra, hogy gyermekei legyenek – vallotta be a közelmúltban Pink, akit ezzel szemben rendkívül meglepett, mennyire feltalálta magát és örömét leli a szülői szerepben. Pink lánya és fia, Willow és Jameson
 
A 41 esztendős énekesnő és férje, Carey Hart két gyermeket nevel, Willow már 9-, Jameson 4 esztendős.
 
A Today-nek nyilatkozva Pink azt mondta: „nem szerettem volna igazán anya lenni, a családalapítás egyszerűen nem szerepelt a teendőim listáján”.
 
Hozzátette: amikor azonban megszületett a lánya, Willow, olyan érzése volt, mintha látná a szívét kisétálni a testéből – mert ilyen érzés volt a számára.
 
Pink nem tagadja, nehéz összeegyeztetnie a gyermeknevelést művész életével és turnézásaival. „Azt hinnénk, a turnézás gyerekekkel lehetetlen. De én megcsináltam” – mondta az énekesnő, aki írásos jegyzeteket is készítette arról, miként lehet ezt véghezvinni, s más sztár-anyukákat is biztat vele.
 
Pink beismerte, bár lányának és fiának egészen más élete van, mint neki volt gyermekként, sokat tesz azért, hogy két lábbal a földön maradjanak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.