2016. 08. 05. - 08:50

Pletykák ásták alá Hajdúék házasságát?

Pletykák ásták alá Hajdúék házasságát?

Napok óta találgatják sokan, vajon mi állhatott a boldogságuk útjába – Sarka Kata és Hajdú Péter ugyanis már nem titkolja, hogy válságba került a házasságuk. Az ok azonban meglehetősen döbbenetes.

Féltékenység és bizalmatlanság áshatta alá Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatát. A környezetükben élők arra következtetnek, hogy mindenféle pletyka keringett mindkettejükről, s a végén már ők maguk sem tudták, mi lehet igaz belőle és mi nem – adta hírül a Story magazin.

Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban

Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban - de talán még van remény

Konfliktus alakult ki abból, ha külön mentek szórakozni. Hírbe hozták őket másokkal, Katát egy politikussal, illetve Péter egyik barátjával, noha az asszony mindig hárította az udvarlást. Hajdúról is születtek viszont pletykák, miszerint csalja Katát, volt, hogy egy ismeretlen árulta be Pétert a feleségénél.

Mindezek következtében csak nőttön-nőtt Kata és Péter között a feszültség, a problémákat pedig már nem tudták egymással megbeszélni.
Ki tudja, lehet, még rendbe lehet hozni a házasságot, ha egy kicsit magukra maradnak. A Story magazin úgy tudja, a pár közös ciprusi nyaralást tervez.

B.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.