2014. 01. 27. - 12:56

Pokorny Lia és Dolhai Attila egy párt alkot

Pokorny Lia és Dolhai Attila egy párt alkot
Ismét indul a TV2 nagysikerű műsora a Nagy Duett, amelyben Pokorny Lia és Dolhai Attila egy párt fognak alkotni.
Az új évadban az előzőekben már megszokott felállásban indul majd a Nagy Duett versenye. Egy énekes és egy éneklésben teljes mértékig gyakorlatlan, de ismert ember alkotnak majd egy párt. Így került egymás mellé a musicalszínész Dolhai Attila és Pokorny Lia színésznő. A páros a TV2 reggeli műsorában beszélt a felkészülésről és a versennyel kapcsolatos érzésekről. Pokorny Lia saját bevallása szerint nem tud énekelni és ha mégis énekelnie kell, az kifejezetten frusztrálja Őt. Mint mondja volt már olyan szituációban, hogy egy szerep miatt énekelnie kellett, de amennyire csak tudja kerüli ezeket a helyzeteket. Egy kihívásnak tekint erre a versenyre és reméli, hogy partnere majd segít neki átlendülni a nehézségeken.


Pokorny Lia és Dolhai Attila együtt fognak énekelni

A két színész még szinte csak egy-két alkalommal találkozott egymással, de már most úgy érzik, hogy jó párost fognak alkotni. Már első ránézésre jól kiegészítik egymást. Elhatározták, hogy egy előadásként tekintenek majd a versenyre, amit meg kell oldani. Dolhai Attila próbál támasza lenni Liának és segít majd neki mindenben. Mint mondják „már kóstolgatták" egymást, és azt tervezik, hogy Attila segít a görcsöket feloldani Liában, hogy a lehető legjobb formáját adhassa majd a versenyben. Mindketten nagyon nyitottak erre a munkára és nagyon várják, bár Lia sokkal jobban izgul. Attila igyekszik majd segíteni Liának abban, hogy jól érezze majd magát ebben a szituációban, hiszen véleménye szerint a jól érzi magát akkor az éneklés is jobban fog menni. Pokorni Lia kizártnak tartja, hogy a verseny után énekléssel foglalkozzon, de megpróbálja majd kihozni magából a maximumot.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.