2010. 09. 02. - 05:44

Rába Tímea és Tornóczky Anita is Réka ALAKREFORM! tornájával fogyott le!

Rába Tímea és Tornóczky Anita is Réka ALAKREFORM!  tornájával fogyott le!
Rába Tímea, Tornóczky Anita együtt tornázik Rubint Réka rajongóival minden kedden és csütörtökön este! A hangulat - leírhatatlan!

Rába Tímea  Réka alakreform módszerét választotta a fogyókúrához!

Rubint Réka a Facebook közösségi oldalon minden ALAKREFORM! torna után szinte megjegyzi, hogy újra és újra tudott neki meglepetéssel szolgálni az este! Nagyon összekovácsolódott csapat vesz részt az edzéseken, de mindig megjelennek új arcok, legutóbb ismét egy férfi taggal bővült a mozgás "szerelmeseinek" a köre.

Egyre több férfi jön rá, hogy nagyon nem mindegy, milyen a külseje, mert az mély hatással van a hangulatra, a lelki világra, s nem utolsó sorban az egészségre! Szaporodnak Réka tornáján a férfi részt vevők. A mozgás szeretete mellett ilyenkor sok szó esik a helyes étkezésről, mivel anélkül nincs igazi eredmény. Itt kaphatunk szakmai tanácsot arra vonatkozóan, hogyan tudjuk ezt megvalósítani. Egy helyen megkap mindent az, aki ellátogat kedden és csütörtökön Rékához.

Rubint Réka minden kedden és csütörtökön ALAKREFORM! tornát tart, ahol a mozgás mellett sok kis titkot megbeszélnek. Szó esik az étkezésről, a receptekről, lelki motivációkról, női "praktikákról", testápolásról, fogyókúráról,  igazi, csajos estek  ezek.

Tornóczky Anita is alaposan átformálódott Réka étkezési tanácsai és edzései hatására, s vidáman mosolyog mostanában már Rába Tímea, háromgyermekes édesanya is, hiszen a súlytöbblet a múltté, s visszanyerte régi, szuper alakját. A zenét élőben Hamvai P.G adja, sőt egy ideje nyereménysorsolással dobják fel az amúgy is fergeteges hangulatot.

 Tornóczky Anita Réka alakreform módszerét választotta a  fogyókúrához!


Rubint Réka meghatódva ennyit tudott mondani: "Fantasztikus hangulat tölti be minden alkalommal a XIII. kerület Hegedűs Gyula utcai stadiont... Szinte alig lehet már fokozni ezt...Egy edzőnek szakmailag semmi nem adhat nagyobb elismerést, mint az, amikor több száz ember egyszerre "lüktet" vele a zene ütemére...Köszönöm, hogy vagytok...!"

Jövő héten kedden (augusztus 31.) 18.30-kor ismét találkozhat minden érdeklődő Rékával, a XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 86-ban. Részletek: rubintreka.hu  norbi.eu Még több fotó: rubintreka.hu weboldalon!!!

 

Réka Alakreform órája!

Réka Alakreform edzést tart, tömve a terem!

Hamvai P.G. adta élőben a zenét Réka Alakreform óráján!

Hamvai P.G. adta élőben a zenét!

Rába Tímea és Tornóczky Anita Réka alakreform módszerét választotta a fogyókúrához!

Tornóczky Anita, Rubint Réka, Rába Tímea és kislánya...Ők már lefogytak!

 


 

dr.Safárik Gabriella

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.