2021. 06. 02. - 08:30

Régi titkot árult el Jennifer Aniston és David Schwimmer

Régi titkot árult el Jennifer Aniston és David Schwimmer

Meglepő régi titokról számolt be a Jóbarátok két sztárja: Jennifer Aniston és David Schwimmer nem maradt közömbös egymás iránt.

Elárult egy régi titkot Jennifer Aniston és David Schwimmer a Jóbarátok-forgatásokkal töltött időkről. A két sztár nem maradt közömbös egymás iránt: 1994-ben megtetszettek egymásnak a munka során. David Schwimmer és Jennifer Aniston a Jóbarátokban
 
S bár az érzés kölcsönös volt, sosem cselekedtek érzéseik szerint, mert valamelyikük mindig éppen párkapcsolatban volt és ezt mindketten tiszteletben tartották.
 
A régi történésekről a Jóbarátok-újraegyesülés kapcsán mesélt David Schwimmer a házigazda James Cordennek.
 
Azt is elárulta: a forgatás első és második évében voltak percek, amikor a kanapén ülve megölelték egymást, s azon gondolkodik, hogy-hogy nem tűnt fel senkinek a vonzalmuk.
 
Erre a többiek rácáfoltak, mondván, észrevették, csak ők sem mutatták ki.
 
David Schwimmer és Jennifer Aniston az egymás iránti csodálatukat és szeretetüket lényegében átirányították karaktereikre, Rossra és Rachel-re.
 
A stáb tagjai egyébként nemrégiben azt is bevallották, hogy kimondatlan szabály volt közöttük: egymással ne randizzanak.
 
Ha ugyanis kapcsolatokba bonyolódnak, az összezavarhatta volna a dolgokat és ezt senki nem akarta. Máig nagyon jó barátságot ápolnak egymással.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.