2011. 01. 06. - 10:00

Réka bomba formában kismamaként is!

Réka bomba formában kismamaként is!
Norbit ismét sikerült alaposan meglepni!

Réka bomba formában kismamaként

Egyre több helyen látjuk, hogy kismamák felvállalják alakjukat, áldott állapotukat nyíltan. S valóban, nagyon szép, ízléses, emlékezetes fotók készülhetnek, amelyek azért csodásak, mivel ott van a pociban a picurka már! Így tett Rubint Réka is, s Norbinak készített meglepetésként egy igazi, szexi albumot, ahol fehérneműben pózolva mutatta meg most is tökéletes alakját.

Réka a 7-ik hónapban bomba formát hoz, ahogy tőle azt már megszoktuk szinte. A fotózásra Klinszky Gábort kérte fel a legnagyobb titokban, s így lett teljes a meglepetés Norbi számára. Az RTL Klub műsorában láthattunk egy videót az eseményekről, a fotózásról, s az album átadásáról. Igazi ínyencséget ezek a fotók, nézzük meg őket a cikk alatt! Réka kirobbanó formában van, az arca ragyog a boldogságtól.

Már a születendő kisfiú neve is megvan, Zalánnak fogják hívni, s március közepe-vége táján érkezik. A karácsonyi meglepetés tehát elsöprő sikert aratott Norbinál, aki nagyon büszke áldott állapotban lévő feleségére, s őszintén bevallja, hogy a terhesség alatt még szebb lett Réka. Jelenleg pihennek, s erőt gyűjtenek a sok-sok feladatra, amely előttünk áll ebben az esztendőben is. Réka január 11-én már megtartja az első Alakreform tornát, ahová ismét szeretettel várja a fogyni, formálódni vágyó lányokat és asszonyokat. fotók: Klinszky Gábor
-dr.Safárik Gabriella-

Réka bomba  kismama

Réka kismama

Réka kismamaként is bomba nő!!

Rubint Réka bomba formában kismamaként is!!!

 

 

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.