2012. 06. 12. - 08:59

Réka és Norbi a Csülökfesztiválon! Az update lett az első!

Réka és Norbi a Csülökfesztiválon! Az update lett az első!

Készül az update csülök! Csülökfesztivál - Békéscsaba!

Vajon ki nyer? Laci bácsi bemutatója!

Aranyérmes lett az update! Csülökfesztivál - Békéscsaba!

Réka és Norbi jól szórakozott Csülökfesztiválon! Az update lett az első!

Réka és Norbi hétvégén a Békéscsabai Csülökfesztiválon nagyon jól érezte magát! Réka tartott szombaton edzést a hatalmas hőségben. Igazi "hősök" voltak, akik végigtornázták ennek ellenére a kemény perceket. Bemutatták az új, update sört, amelyben alig-alig található szénhidrát, s láthatóan sokan el sem akartak távolodni az első kóstolás után már a sörös hordó mellől, onnét élvezték végig a csülökfesztivál számtalan programját. S persze az ínycsiklandozó illatok mindenkinek meghozták az étvágyát.

Réka és Norbi jól szórakozott Csülökfesztiválon! Az update lett az első!


Vasárnap jött a nagy főző verseny, ahol Laci bácsi és Norbi mérte össze erejét. Sürögtek-forogtak a szakácsok, ment a suttogás: ebből egy kicsit, abból még egy kicsit, még finomabb legyen, még jobb legyen...

A végén Laci bácsi előrukkolt néhány eléggé lefőtt csülökkel Norbinak, aki annyit mondott nevetve, hogy ezen már alig van hús, ezt inkább elviszi akkor Szultinak, a kutyájának, kellene hús is! :-) Egyre jobban fokozódott az izgalom, míg kihirdették az eredményt, a kóstolók véleménye szerint az update csülök lett az aranyérmes, erre szavaztak többen. Gratulálunk!

Laci bácsival együtt jót nevettek, s Réka sem maradt le, hiszen többezer rajongója kísérte figyelemmel minden lépését, folyamatos dedikálás, fotózás vette kezdetét. Aztán evés után ismét jöhetett kis mozgás, hogy a csülök ne okozzon súlygyarapodást senkinél. Itt már nem volt olyan meleg, besegített egy csendes eső, így a tornázók jobban bírták az iromot, mint szombaton. Nagyszerű hétvége volt!

Update sör és Réka!

Rékának is ízlett az update sör!

A csülökfőzőverseny győztese az Update lett!

A csülökfőzőverseny győztese az Update lett! Prohászka Béla és Laci bácsi gratulál Norbinak!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.