2011. 07. 27. - 05:51

Réka és Norbi egy tányér abált szalonna felett!

Réka és Norbi egy tányér abált szalonna felett!
Enni, vagy nem enni? Ez itt a kérdés!

Réka és Norbi egy tányér abált szalonna felett!

Rékát egy hatalmas darab abált szalonna várta! S miért? Rajtaütéses "ételtámadásnak" lehettünk szemtanúi a TV2 jóvoltából. Norbi ismét alaposan meglepte párját. Réka azonnal felsóhajtott, ahogy elé "terült" a látvány..."Ezt Robi hozta?"

S tényleg, a bátyja házi szalonnája hevert lazán a tányér közepén. Norbi gondolkodásnyi időt sem hagyott, hanem rögtön sorolta az érveket: nulla szénhidrát, nulla glikémiás index, teli hússal, teli fokhagymával, igaz, nincs friss kenyér, csak szárított, szénhidrátszegény kenyérkockát hozott az irodába...De! Ez csodálatos lakoma így is!

Közben Réka szabadkozott:...."Nem baj...nem baj...Tökéletes, csak a jó kis hagyma hiányzik még hozzá..." A nézők előtt a képernyőt beterítette a szalonna képe, az illat már adta magát hozzá, s ember volt a talpán, aki nem rohant el vásárolni, kérni, könyörögni akár a szomszédba egy darabot! Annyira gusztusosan tud enni Réka. Nem kell éhesnek sem lenni ahhoz, hogy az ember gyomra fájdalmasan megkorduljon...Azt hiszik az emberek - nagyon tévesen -, hogy a zsír hizlal, közben pedig eszik a szénhidrátot, amitől tényleg alapos gyarapodásnak indulnak.

Réka egy tányér abált szalonna felett!


Réka kifejtette véleményét, hogy általában a feleség soha nem úgy jó a férjnek, ahogy van, de nem ez a mérvadó, hanem álljunk oda a tükör elé, s őszintén tegyük fel a kérdést, tetszik vajon, amit látunk? A legjobb bírák - mi vagyunk! Mi tudjuk eldönteni, hogy tényleg jól nézünk ki, s megelégedhetünk, vagy van még dolgozni való az alakunkon. Norbi csak annyit tudott erre a fejtegetésre válaszolni, hogyha egy nő elégedett önmagával, akkor csodálatos kisugárzás árad belőle a környezete felé, s ezt a férfi is azonnal érzékelni fogja.

De mégis... mi motiválta Norbit, hiszen kijelentette, hogy lehet, még 5 kg elférne Réka alakján? Amikor szülés után a felesége jó egy héttel 55 kilóra fogyott,  Norbi komolyan aggódni kezdett. Hiszen ez Réka lánykori súlya volt! A pici érkezésével igen csak megnőtt a teendők sora, nem volt idő leülni nassolni, szoptatni is kellett. A testnek szüksége van bizonyos fokú zsiradékra a tökéletes működéshez. „Az életünk egy út, a test egy poggyász, minél nehezebb a poggyász, annál rövidebb az út..."


Jó, ha a nőknek megvan a kis kerekded formája, ne legyünk soványak, de a kritikus 65 kilót se lépjük túl. Ez Norbi őszinte véleménye. Réka sem rejtette véka alá a meglátását: „Mindenkinek a saját döntése kell legyen, hogyan néz ki, ha a Norbi soványabb, vagy még izmosabb akar lenni, akkor természetesen támogatom abban is...Az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát a saját bőrében. Hinni kell magunkban, s legbelül saját magunknak megfelelni, s minden sikerülni fog!!"

 

-dr.Safárik Gabriella-

 

 


Ha éhes vagy, csak kellő "felszereltséggel" nézd meg!

Videó forrása: TV2

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.