2013. 02. 21. - 07:28

Réka és Norbi meleg ételt oszt pénteken!

Réka és Norbi meleg ételt oszt pénteken!
Réka és Norbi gesztusa a nélkülözőknek!

Norbinak köszönhetően itthon temették el a Máltán meggyilkolt édesanyát
videó forrása: TV2


Utolsó útjára elkísérhették gyerekei a Máltán meggyilkolt nőt, az utolsó pillanatban, Schobert Norbiék siettek az elkeseredett család segítségére, 2 millió forintra volt szükségük a gyermekeknek az édesanyjuk testének hazahozatalához. Norbiék ezt az összeget adták oda Tamarának...S most itt a következő gesztus!


Réka és Norbi újabb nemes akcióra készül 2013. február 22-én, pénteken. A Zuglói Családsegítő és Gyermekjóléti Központban meleg ételt fognak osztani 11-13 óra között. Cím: Budapest XIV. ker. Füredi park 6. sz. A menü is nagyon finom lesz, 2000 adag finom, forró, friss sertéspörköltet update1 copfocskával osztanak ki a családsegítő program keretében. Így szeretnének segíteni a rászorulókon és nélkülözőkön. Ami most - hogy újra hidegebbre fordult az időjárás - nagyon szép és hasznos cselekedet! A nemes eseményt Réka és Norbi a facebook oldalukon posztolta ki, így legalább 1 millió ember fogja látni, hiszen a rajongóik száma együttesen jóval meghaladja már a fenti számot is.

Réka és Norbi meleg ételt oszt pénteken!

Réka és Norbi meleg ételt oszt pénteken!

Fotók forrása: Rubint Réka és Norbi Update facebook oldala

 

 

-mz-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.