2010. 08. 01. - 11:59

Réka és Norbi szerelmes!

Réka és Norbi szerelmes!
Dúl a szerelem Réka és Norbi között! Vajon mi történt, hogy egy újabb lángolás vette kezdetét?
Réka és Norbi a hétvégét ismét nagyon izgalmasan töltötte! Ahogy elnézzük a fotókat, mindent elsöprő a szerelem ennyi év után is. Sőt! Olyanok, mint akik most fedezik fel egymást éppen. A tekintetek mindent elmondanak a képeken. A hétvégét üzleti ügyben, de inkább egy kis kikapcsolódás miatt az Adria partján töltötték, volt fürdés, séta, vásárlás, hajókirándulás, s természetesen egy kis romantika a langyos, nyári estéken!

Igaz, voltak, akik másféle örömhírt is feltételeztek a látottak alapján, de ezt Réka egyelőre úgy cáfolta a Facebook oldalán, hogy a rajongók lesznek az első, akik megtudják, ha érkezik a harmadik baba. Hiszünk neki, s várjuk a nagy hírt türelmesen. A sok megpróbáltatás még jobban összekovácsolta a házaspárt, az egység még szorosabb köztük.

Egy éve még Norbi nem akart újabb utódot, de több cikkében olvashattunk mostanában, hogy teljes szívében várja a csodát, s Réka is fel van készülve egy újabb gyermek fogadására. Ez a legszebb időszak, a várakozás időszaka...S elárulhatjuk, hogy jósnőnk már bólogatott a fel nem tett kérdésre is, tehát - hamarosan...! Le sem merjük írni, hogy mi lesz hamarosan, de azt hiszem, mindenki egyre gondol most, aki szereti Rékát és Norbit.
-Green Greta-

Réka és Norbi

Egy igazi szerelmes pár...

Réka a tengerparton!

Réka alakja abszolút tökéletes, nézzük!

Réka és Norbi - a tökéletes összhang és harmónia!

Nyár, meleg, tenger - s ők ketten - Réka és Norbi!

 ...S ők ketten - Réka és Norbi!

A romantika mellett a vidámság sem maradt el!

Réka és Norbi egymás karjaiban.

Édes a pihenés egymás karjaiban!

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.