2010. 09. 08. - 17:22

Réka és Norbi szerelmi vallomása!

Réka és Norbi szerelmi vallomása!
Megható sorokat olvashatunk a Nők Lapja online oldalán Rékától és Norbitól!Réka és Norbi a harmadik gyermeküket várják.

Az egyik nagy közösségi oldalon folyamatosan olvashatjuk Rubint Réka és Norbi őszinte vallomását a házasságról, szerelemről, gyermeknevelésről - az igaz érzelmeikről. Szívből jövő, megható sorok...Könnyes tekintetek, s megértő pillantások...Sok-sok családi fotó, szinte láthatjuk az életüket....

Néha egymásnak is üzennek, s az is előfordul, hogy ugyanazt az eseményt ki-ki a saját szemszögéből teszi fel az oldalára. Érdekes látni, hogy miben egyezik a látásmód, s miben - más. Egy biztos! Pár hete érezhető, hogy lángra gyúlt egyfajta igazi, mélyen izzó szerelem ismét Réka és Norbi között.

Réka és Norbi a harmadik gyermeküket várják. Réka pocakja meghatóan domborodik már.


A várandósság nagyon jót tett a házaspárnak. Őszinte boldogság olvasható le az arcukról. Sőt még szerelmi vallomást is közzétettek a Nők Lapja online oldalán, ami a legkeményebb szíveket is mélyen meghatja. Nem feledkeznek meg a hibákról, a tévedésekről, a néhézségekről. Alaposan "megdolgoztak" azért, hogy ez a kapcsolat ebbe a gyönyörű szakászába érkezhessen. Most érik be 10 év gyümölcse, s testet ölt egy kicsi emberben jövő tavasszal.

Házi jósnőnk Norbi születésnapja környékére teszi a kisbaba érkezésének dátumát, esetleg április elejére még. Egyelőre úgy "állnak a csillagok", hogy kisfiút lát a jövendőmondónk, de ez változthat, hiszen még nagyon fiatal a magzat. Ma Réka az alábbi sorokat tette közzé rajongói számára:

"...Nem hétköznapi kérés érkezett hetekkel korábban a Nők lapja részéről. A főszerkesztő arra kért minket, hogy ne interjú keretein belül nyilatkozzunk 3. kisbabánk érkezéséről, hanem mi magunk írjunk vallomást egymásnak arról, mi történt az elmúlt 10 évben, hogyan is éljük meg azt a csodát, hogy újabb kis élettel bővül a család... Nem láthattuk egymás levelét, így készült el a Nők lapja címlap:-)..."
-cc-

Réka és Norbi a harmadik gyermeküket várják. Családi ebéd Rékáéknál!

Réka és Norbi a harmadik gyermeküket várják. Családi ebéd Rékáéknál!
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.