2010. 06. 13. - 09:00

Réka imád bulizni és cukorfüggő lett!

Réka imád bulizni és cukorfüggő lett!
Réka a nagy heti hajtás után Jászberényben bulizott. Lessük meg - hogyan? Egy titok: Réka immár cukorfüggő lett!

Réka cukorfüggő lett - itt az update cukor!

Réka cukorfüggő lett! Imádja az édességeket, s most már szabadon hódolhat szenvedélyének, mert megjött az udpate cukor. További titkok a norbi.eu oldalon! Vajon miből is áll ez a cukor? Hogyan használhatjuk?

Rubint Réka hete ismét nagyon mozgalmasra sikerült, nem maradtak újdonságok sora nélkül rajongói most sem. Természetesen kedden ALAKREFORM torna volt a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utcai sportcsarnokban, ahol majd 200 karcsúsodni vágyó nő Hamvai P.G. legújabb slágereire tornázhatott Rékával.

Még Svédországból is jöttek! Elképesztő! Jövő héten ismét lesz ALAKREFORM, érdemes kipróbálni! A második nagy hírünk, hogy Réka üdüléssel egybekötött fogyókúrás tábort szervez Rodoszon! Nyaralással összekötve szabadulhatunk meg felesleges kilóinktól.

ALAKREFORM torna Rékával minden kedden!


S még egy nagy újdonság! Hétfőtől a Teletállal indul Réka egész napos alakreform étrendje, ami olyan komplett menü, amely leveszi a gondot az étkezésről teljesen, s még fogyhatunk is mellette szépen, ha nem eszünk mellé! A részletek megtalálhatóak a norbi.eu és rubintreka.hu oldalakon. A sok munka után édes a pihenés, Réka és Norbi Jászberényben volt egy

Réka szülinapi bulin volt Jászberényben!

szülinapon, óriási bulit csaptak. „Tegnap este ünnepeltük Jászberényben imádott sógornőm, Gabi 40. születésnapját! Ha igazán jól akarod érezni magad, akkor menj el egy vidéki buliba! :-)

Régen éreztem magam ennyire nagyszerűen, mint tegnap!!! A bátyám, aki alatt 6 héttel ezelőtt a mérleg még 130 kilót mutatott, az update-nek köszönhetően 18 kilóval kevesebb, így természetesen a torta is update szerint készült! :-) Egészséges és finom!

Isteni húsleves és bográcsban készített pörkölt és update tarhonya volt a menü. Volt még grill hús, saláta.. Reggelig roptuk a táncot az udvaron!"
- meséli élményeit Réka. A fürdés sem maradt el, nézzük a fotókat!


Réka szülinapi bulin volt Jászberényben!

Réka egy szuper szülinapi buliban Jászberényben!

Réka szülinapi bulin volt Jászberényben!

Réka igazán tud mulatni, önfeledten táncolni!

Réka bátyja, aki már 18 kilót fogyott és a szülinapos sógornő!

Réka bátyja - aki már 18 kilót fogyott - és a szülinapos Gabi nagy boldogságban!

A nagy hőségben Réka és Lara a medencében hűsöl!

A nagy hőségben jó megmártózni kicsit! Lara és Réka önfeledt szeretete!

 

 

dr.Safárik Gabriella

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.