2011. 07. 13. - 10:04

Réka készítette fel a nagy megmérettetésre a szépségkirálynő jelölteket!

Réka készítette fel a nagy megmérettetésre a szépségkirálynő jelölteket!
Vajon ki lehet szépségkirálynő? Hogyan kell kinézni? Mit kell tudni?

A TV2 - A szépségkirálynő - döntős versenyzői Rékával tornáznak!

 

Réka vállalta, hogy a TV2 "A szépségkirálynő" műsorához felkészíti a döntős jelölteket, ami nem kis feladat volt, mivel igen kevés idő állt rendelkezésre az alakformáláshoz.

Réka mindent megtett a minél jobb eredmény érdekében. S az egyik közösségi oldalon az alábbi beírást tette! Nézzük a hozzá kapcsolódó videót is a cikk alatt!

"Holnap van a TV2-ben a Királynőválasztás döntője, ahol zsűritag leszek. Amikor az elődöntők voltak kritikus szemmel válogattam a lányok között, hiszen az volt a feladatom, hogy a legcsinosabb lányokat jelöljem meg.

 A szépségkirálynő - döntős versenyzői Rékával tornáznak!


Természetesen a továbbjutásnak számos kritériuma volt. Kissé szkeptikusan álltam a felkészítő időszak előtt, hiszen mindössze 5 hetem volt arra, hogy a lányokból a legjobb formájukat "varázsoljam" elő! :-) Egyetlen kérésem így hangzott: tartsák be az utasításaimat, s én garantálom az eredményt! Azt az eredményt, amire nagyon büszkék lesznek július 14-én este, a színpadon állva.

A 10 napos felkészítő tábor előtt becsülettel jártak a keddi és csütörötki Alakreform óráimra, s betartották az étrendet, amit az update szerint állítottunk össze. 1 nap van hátra a döntőig, s a lányok átlagosan 4-6 kilót fogytak, gyönyörűek, eltűnt a narancsbőr...:-)

A befektetett, következetes munkának MEGLETT az eredménye! Nagyon büszke vagyok rájuk! A recept: HIT, KITARTÁS, KÖVETKEZETESSÉG, napi 90 perc Alakreform edzés + ECO update 1 menü ( www.update1.hu) Holnap nézzétek az adást, érdemes lesz!" - idézzük Réka szavait...


Videó forrása: TV2
Mi történt a felkészítésen szépségkirálynő jelöltekkel Rékánál?

A TV2 - A szépségkirálynő - döntős versenyzői Rékával!

A TV2 - A szépségkirálynő - döntős versenyzői Rékával!
-dr.Safárik Gabriella-Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.