2011. 02. 15. - 14:00

Réka kiplakátolta érzéseit!

Réka kiplakátolta érzéseit!
Tegnap, február 14-én különös dolog történt a Szentendrei úton!

Réka kiplakátolta érzéseit Norbinak

Rubint Rékától már kezdjük megszokni, hogy mindig talál valami döbbenetes meglepetést Norbi számára.

Ősszel tanúi lehettünk annak, hogy megszervezte hites ura háta mögött, totális titoktartással a templomi esküvőt. Norbi egy megbeszélésre indult, s a saját esküvőjén kötött ki. Sokan nem mertek volna belekezdeni sem egy ekkora meglepetésbe. Réka biztosra ment, hiszen az érzelmeik szilárdak, 3-4 hét s itt van a harmadik baba...

Norbi

Az idei Valentin nap emlékezetes marad Norbinak, hiszen Réka egyenesen az óriás plakátra íratta ki azt az idézetet, amely őszinte és mély érzelmeit tolmácsolja párjának és minden arra járó embernek.

Képzelhetjük, vajon mit érzett Norbi, amikor este, hazafelé megpillantotta a lufikkal díszített meglepetést az út melletti óriás plakáton. Le is fotózta Réka gyorsan...Mi is láthassuk!

Norbi könnyeivel küzdött, alaposan meghatotta Réka elszántsága és mély érzelme. S hogyan vallott erről egyik nagy közösségi oldalunkon?

"Mai életmód tanácsom: Szeressétek egymást nagyon-nagyon! Az életben csak egy igazi és nagy szerelem létezik. A láng megőrzése, az egészség és a család a legfontosabb. Réka túltett rajtam. Munka vége: ultrahang, vacsora, meglepetés torta és én otthon egy orchidea bokorral vártam.

Hazafelé pedig intézett nekem egy óriásplakátot. A marketing csapatunkat se hagyta békén :-) Megint megkönnyeztem. Még két hét és a fotón levő kis angyal megérkezik hozzánk. Honnan tudjátok meg? Kedden én megyek tornát tartani - akkor megtörtént. Réka miért Cifóka? Mamaci Fóka a mostani alakja miatt. Így lett Cifóka. Imádom..
."
-gg-

Réka kiplakátolta érzéseit!


Réka az óriás plakátra rakatta ki a Valentin napi meglepetését:
"Örök szerelemmel Apacinak: ...csak egy pillanat volt, és mégis az volt az a pillanat..."
Boldog Valentin Napot!    Cifóka


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.