2013. 02. 14. - 07:20

Réka nem veszi fel a kesztyűt!

Réka nem veszi fel a kesztyűt!
Norbi és Réka hogyan reagál a negatív kommentekre?

Réka és Norbi a TV2 Aktívban!

videó forrása: TV2


Rubint Réka kifejezetten örül a negatív kommenteknek, előfordult már, hogy valaki támadó szándékkal jött a Facebook oldalára, de azóta már a rajongói közé tartozik, vagy 180 fokot fordult a helyzet, ahogy személyesen megismerkedtek. Nem szabad senkiről ítéletet mondani ismeretlenül. Réka nem veszi fel a képzeletbeli kesztyűt, hiába provokálják. Nagyon sokat dolgozott a lelkivilágán légzésterepeuta segítségével, hogy idáig eljusson.

 

Réka nem veszi fel a kesztyűt!

Réka nem veszi fel a kesztyűt!

 

Rubint Réka naiv, vidéki kislányként érkezett Budapestre annak idején, senkit nem ismert szinte, s ahol egy teljesen más környezet fogadta. Ekkor szó szerint sokszor bolondnak nézték kedvessége miatt, mintha egy másik bolygóról érkezett volna oda. Éppen ezért bántották a kritikák, de megtanulta kezelni őket hosszú évek kemény munkájával. Nem egy könnyű út, de ezt érdemes lenne mindenkinek végigjárni, mert sokat megtudhat önmagáról, a világról, ami igen hasznos lehet az élet minden pillanatában.

Réka nagyon lendületesen és kedvesen beszélt végig a riport során, lehetett látni, hogy maximálisan hiszi, amit tesz, belülről fakadnak szavai, vagyis telejsen hitelesek. Érdekes műsor volt! Több ilyen jellegűre lenne szüikség ismert emberekről, mert tanulhatnánk egy kis önismeretet. Sokakra nagyon ráférna a mai, rohanó világban!


-mz-

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.