2011. 03. 16. - 05:17

Réka őszintén vall érzelmeiről és küzdelmeiről!

Réka őszintén vall érzelmeiről és küzdelmeiről!
A boldogságot nem adják ingyen! Rékának is sokat kellett tenni érte, hogy igazi családdá váljanak Norbival.


Lara és Zazu édes egyetértésben!

Múlt hét csütörtökön született meg Rubint Réka és Schobert Norbi harmadik gyermeke, a kis Zalán. Az egyik legnagyobb közösségi oldalon Réka közzétette, hogy már szombaton este hazajöttek a kórházból, mivel  olyan gyorsan megerősödtek, olyan jól érezték magukat. Réka csak pár napra tűnt el a rajongók szeme elől.

"Szombaton ete hazajöhettünk a kórházból, mert mindketten kifogástalan egészségi állapotban vagyunk. Zalán csodálatos kifiú! Oyan, mint amilyen a pocakomban volt! -:) Nem hasfájós, hiszen " update " összetételű a tejcsim! :-)

Egyetlen egyszer ébred meg éjszakánként szopizni, észre sem vesszük, hogy kisbaba érkezett hozzánk!  Eszik-alszik-nézelődik... IMÁDJUK!!! Lara már most a szerelme! Istenem, mennyire édesek együtt!!! Az életem most lett teljes! Hálát adok az égieknek, hogy vigyáztak rám a szülőszobán és ilyen csodás családdal áldottak meg... - vallotta meg a fitnesz anyuka érzéseit.

S jöttek tovább a gondolatok és érzések: "Amikor meghatódva nézem, Őket rádöbbenek, hogy bármikor odaadnám értük az életem..."Rögös" volt az út ideáig, de megérte... Tudjátok mi a legnagyobb érték az életben? Szembenézni a hibáinkkal, szeretettel, elfogadással leküzdeni a problémákat és segíteni a másikat... Türelemmel lenni, hinni és bízni minden egyes nap sikerében. Ez történt velünk is..."

Réka ezután mesélt Norbihoz fűződő "harcáról", alaposan meg kellett dolgoznia a mostani boldogsárét! Nem jött könnyen a teljesség érzése. Nehéz utat járt végig Réka, de kitartott, s a jutalma nem maradt el!

Íme a történet pár mondatban! Nagyon tanulságos, láthatjuk, hogyan fejlődik egy párkapcsolat, hogyan lesz két szerelmes emberből egy igazi család. "10 évvel ezelőtt megismertem egy nagyszerű férfit Norbi személyében, s csak Lara születése után jöttem rá, hogy milyen kemény " munka " vár rám. Nem azért, mert a férjem " későn érő típus ", hanem azért, mert édesapa nélkül nőtt fel, s nem volt minta, amit kislányunk megszületése után követhetett volna...

Norbi és Zazu!

24 évesen, fiatal édesanyaként, életem legszebb pillanatait átjárta a tehetetlen elkeseredettség... Tudtam, hogy Norbi egy csodás férfi, társ, tele érzelemmel...

Hosszú-hosszú évek következtek, Norbika születése sem hozott még változást. Üzleti, emberi, magánéleti mélypontok legmélyebb bugyrait jártuk meg EGYÜTT! S talán a legfontosabb szó: EGYÜTT! Nem hagytam magára Norbit egy pillanatra sem, mert tudtam és éreztem, hogy képes lesz felismerni a gyermekkorból eredő hiányt... Fogtam a kezét és türelemmel " vezettem "... a gyermekeihez és önmagához...Eltelt 10 év és SIKERÜLT!!!
Forrás: rubintreka.hu
-gg-

 

Réka, Zazu és a szülésznő!

Réka még a kórházban a szülésznővel...

Lara, Norbi, a kicsi Zazu és Norbika

Teljes a család: Lara, Norbi, Zazu (Zalán) és Norbika

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.