2013. 04. 18. - 06:48

Réka tudta, mit szeretne Norbi!

Réka tudta, mit szeretne Norbi!
Réka kitalálta Norbi gondolatát, s megvalósította az álmát!

Rubint Réka a tavalyi török alakreform táborban! Jó buli volt mindenkinek!
Videó forrása: TV2

 

Réka szinte minden évben valami hatalmas és egyedi meglepetéssel készül Norbi születésnapjára. Csak kapkodjuk a fejünket, hogyan jutott eszébe éppen az aktuális ajándék? Volt már meglepetésesküvő, amikor Norbi gyanútlanul egy megbeszélésre indult, s a saját templomi esküvőjén találta magát, aztán jött a Zsiguli, ami szintén nagyon egyedi elképzelés, s Norbi szemeibe könnyet csalt. S most a legújabb! Schobert Norbi negyvenkettedik születésnapjára egy romantikus monte-carlói utat kapott ajándékba feleségétől.

 

Schobert Norbi

Norbi minden alkalommal meghatódik, olyan egyedi a meglepetés!

 

Idén sem történt ez másképp. Tegnap este megtudhattuk a facebook oldalukon, hogy már ott is vannak! Csodálatos utazásban volt része Rékának és Norbinak....napsütés, hatalmas séták, romantikázás Monte-Carlóban egy eldugott kis panzióban, és két belépő a világ egyik legrangosabb tenisztornájára. Kell ennél több?  Rubint Réka azonban nem kevesebbel lepte meg férjét 42. születésnapjára, mint mindezekkel együtt! Minden okuk megvan a boldogságra! A kapcsolatuk folyamatosan megújul!

 

Schobert Norbi

Norbi álmát ismét teljesítette Réka!

A meglepetés tökéletesre sikerült, hiszen Norbi mit sem sejtett az egész készülődéről, a gondos asszony mindent egyedül szervezett meg, három gyereküknek pedig felügyeletről is gondoskodott, hogy kettesben élvezhessék a meghitt pillanatokat, teljes legyen az aktív pihenés. Jó szórakozást kívánunk!
(fotók forrása: Réka és Norbi facebook oldala)

-mz-

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.