2021. 05. 05. - 08:15

Rekordnézettséget hozott - Billie Eilish levette bő ruháit

Rekordnézettséget hozott - Billie Eilish levette bő ruháit

Óriási érdeklődést váltott ki, hogy a népszerű, fiatal énekesnő ezúttal nem a tőle megszokott ruhákban pózolt a brit Vogue címlapján – szexi fotók születtek.

Meghökkentő átváltozást produkált a brit Vogue-fotók kedvéért Billie Eilish. A sikeres, mindössze 19 éves énekesnőt korábban mindenki bő ruhákban láthatta, mert Billie ezt a stílust kedveli. Billie Eilish a Vogue-ban
 
A jellegzetes holmik nyilvánvalóan keveset láttattak az alakjából – így most különösen nagy meglepetést és érdeklődést váltott ki, hogy az angol lapban a sztár elbűvölő, dekoltázsát teljesen látni engedő fűzős felsőben és szoknyában pózol - valamint ezek egyéb változataiban.
 
A Vogue júniusi számában Billie Gucci-fűzőt és szoknyát, Agent Provocateur melltartót és alsóneműt, valamint egy pár Atsuka Kudo-féle latex kesztyűt visel.
 
Mi több, a barna hajú énekesnő a képeken szőke.
 
Billie Eilish a fényképeket közösségi oldalán is közölte, amelyekkel jóformán felrobbantotta az internetet.
 
A fiatal sztár elmondta: Marilyn Monroe és az 1950-es képei előtt szeretett volna tisztelegni a fotókkal, s nagyon hálás a Vogue-nak, hogy ezt lehetővé tették a számára.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.