2021. 07. 28. - 07:15

Renée Zellweger a kedveséhez költözik?

Renée Zellweger a kedveséhez költözik?

Úgy hírlik, a sikeres színésznő holmija egy részét új párja, Ant Anstead otthonába viteti át – René Zellweger egy hónapja jár együtt a műsorvezetővel.

Párjához költözik a friss hírek szerint Renée Zellweger. A népszerű színésznő kicsit több, mint 1 hónappal ezelőtt kezdett randevúzni Ant Anstead műsorvezetővel, ám források szerint kapcsolatuk napról-napra erősebb. Ant Anstead
 
Az 52 éves sztárt állítólag teljesen elbűvölte a Wheeler Dealers műsor házigazdája, s már el is kezdte átvinni holmija egy részét Anstead otthonába, így több időt tölthet vele.
 
Egy forrás szerint a férfi mellett biztonságban érzi magát, Ant pedig valóban odavan Renéért.
 
A páros a Celebrity IOU Joyride című film forgatásán találkozott - Anstead hamarosan megjelenő Discovery Plus-sorozatának egyik epizódját vették fel.
 
S bár a kapcsolat még frissnek számít, úgy hírlik, Renée Zellweger már megismerkedett a férfi legfiatalabb, 22 hónapos kisfiával, Hudsonnal, akinek édesanyja a műsorvezető korábbi neje, Christina Haack. Állítólag a gyermek nagyon kedveli a színésznőt.
 
Hudson mellett Ant Anstead-nek van egy 17 éves lánya, Amelie és egy 14 esztendős fia, Archie, első volt feleségétől, Louise Ansteadtől.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.