2021. 08. 26. - 08:30

Renée Zellweger és Ant Anstead kapcsolata immár hivatalos

Renée Zellweger és Ant Anstead kapcsolata immár hivatalos

Mostanra az Instagramon is felvállalta a sztárpár, hogy együtt vannak. Renée Zellweger és Ant Anstead varázslatosnak tartja találkozását.

„Elképesztően varázslatosnak” tartja kapcsolatát Renée Zellweggerrel a 42 esztendős, autósguru tévésztár, Ant Anstead. Háttérben Ant Anstead és Renée Zellweger
 
A műsorvezető és a nála 10 évvel idősebb színésznő augusztus 24-én az Instagramon is hivatalossá tette, hogy dúl köztük a szerelem. 
 
Szelfit posztoltak magukról, amelyen látszik a kolléganőjük, Cristy Lee is – a képpel egyébként
Ant legújabb Discovery Plus showját, a Celebrity IOU: Joyride-ot is népszerűsítette.
 
Anstead látványosan átöleli Renée-t, s miközben pár szót írt a képhez a műsorral kapcsolatban, hozzátette: „…ő pedig a hihetetlenül varázslatos Renee Zellweger.”
 
Ant a közelmúltban elismerte, hogy az Oscar-díjas színésznővel „egészen közel kerültek egymáshoz”, mióta találkoztak a show egyik korábbi forgatásán.
 
Azt sem tagadta, szerették volna titokban tartani a dolgot egy ideig, de megjelentek róluk lesifotók.
 
A páros augusztus elején a kaliforniai Santa Ana-i Lyon Air Múzeumban megrendezett Radford Motors gálán mutatkozott először nyilvánosan együtt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.