2020. 11. 24. - 08:25

Ricky Martin gondoskodott róla, hogy bővülhessen a család

Ricky Martin gondoskodott róla, hogy bővülhessen a család

A népszerű énekes jó előre gondolt arra, hogy ha szeretné bővíteni famíliáját, legyen rá lehetősége. Ricky Martinnak már vannak gyermekei, de a jelek szerint nem tett le a további csemetékről sem.

Ricky Martin bővítené a családját, amikor erre elérkezettnek látja az időt. A sikeres énekes a közelmúltban árulta el, hogy vannak még embriók készenlétben egy klinikán, arra az időszakra, amikor igent mond a további gyermekvállalásra.Ricky Martin és a családja
 
Ricky Martinnak korábban béranya segítségével két kisfia született, Valentino és Matteo: az ikrek ma már 12 évesek, majd egy most 22 hónapos lánya, Lucia, s legutóbb egy, jelenleg 12 hónapos kisfiú, Renn.
 
Martin a négy gyermeket párjával, Jwan Yoseffel együtt neveli, s nem zárta ki, hogy csatlakoznak még lurkók a famíliához.
 
Bár, mint az énekes fogalmazott, a dolgok mostanság kezdnek „érdekesek” lenni otthon. Mivel a két nagyobbik fiú immár kamaszkorba lépett, ez talán nem is csoda.
 
A helyzethez még a koronavírus miatti karantén is társult, s Ricky Martin sem tagadja, hogy ez kissé megbonyolította az életüket.
 
A sztár persze nagyon büszke a gyerekekre. Nagyon jó tanulók, de felelősségteljesen viszonyulnak kisebb testvéreikhez is – árulta el Ricky Martin.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.