2020. 12. 11. - 08:30

Rihanna és ASAP Rocky elválaszthatatlan

Rihanna és ASAP Rocky elválaszthatatlan

Minden szabadidejét együtt tölti a két zenész. Rihanna és ASAP Rocky a hírek szerint nagyon odavannak egymásért.

Az elmúlt pár hétben szinte elválaszthatatlan Rihanna és A$AP Rocky. A két sztár bennfentesek szerint teljesen odavan egymásért, s mindig nagyon jól szórakoznak együtt.rihanna_asaprocky_1
 
A Diamonds népszerű előadója és a vele egyidős, 32 esztendős rapper kapcsolata még mindig újnak számít, noha már 2020 januárja óta terjednek a pletykák róluk.
 
A sztárpár azonban csak a közelmúltban erősítette meg, hogy valóban egy párt alkotnak, amikor nyilvánosan is együtt mutatkoztak baráti társaságban New York-ban, a manhattani Beatrice Inn étteremben egy vacsorán.
 
Források szerint Rihanna és A$AP Rocky között számos hasonlóság van, s mindketten szívesen segítik a közösséget is, ahol felnőttek. Nagylelkűek és kedvesek. A$AP Rocky-t sokan „nagyszerű srácként” ismerik.
 
Mindketten részt vesznek jótékonysági tevékenységekben.
 
A két zenész hónapokig nem árulta el, hogy együtt jár, különösen, hogy Rihanna egy hosszabb kapcsolatból éppen csak kilépve találkozott össze A$AP Rockyval.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.