2021. 08. 10. - 08:10

Rihanna milliárdos lett

Rihanna milliárdos lett

Úgy hírlik, a milliárdosok körébe lépett Rihanna - zenei karrierje, valamint a Fenty Beauty és a Savage x Fenty divatmárkája bevétele nyomán.

A hírek szerint csatlakozott a milliárdosok köréhez Rihanna. A sikeres énekesnő vagyonának értékét 1,7 milliárd dollárra becsülte a Forbes magazin, köszönhetően rendkívül népszerű zenei karrierjének, valamint divat- és szépségmárkáinak. Rihanna
 
A Forbes állítja: a slágergyáros énekesnőt lenyűgöző bevételei a leggazdagabb női előadóvá tették, a második legtehetősebbé Oprah Winfrey után.
 
S bár a 33 éves énekesnőt zenészként tartják annak, a lap szerint Rihanna keresetének legnagyobb részét a divat- és szépségápolási vállalkozások képezik.
 
Vagyonából ugyanis csaknem 1,4 milliárd dollár származik a 2017 szeptemberében elindított Fenty Beauty 50 százalékos részesedéséből.
 
S mióta az énekesnő bemutatta számos árnyalatot tartalmazó sminkmárkáját, a Fenty Skin, illetve a hamarosan megjelenő Fenty illatokkal is bővítette kínálatát.
 
Jövedelmének egy másik része - mintegy 270 millió dollár – a Forbes szerint a Savage X Fenty fehérneműmárkából származik, amellyel a sztár 2018-ban rukkolt elő.
 
Rihanna egyébként nemrég elhintette, hogy új zenét készít, de a részletekkel kapcsolatban azóta nem közölt új információt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.