2019. 01. 16. - 09:00

Rihanna perli a saját apját

Rihanna perli a saját apját

Édesapját pereli az énekesnő – Rihanna azt állítja, hogy a férfi az engedélye nélkül használta a nevét a saját cége kapcsán, mintha ő lenne a sztár ügynöke.

Saját apját pereli Rihanna – úgy tűnik, a fiatal sztár édesapja az ő nevét használta engedély nélkül, a Fenty Entertainment cége kapcsán, mintha ő volna a lánya ügynöke.Rihanna perli az apját
 
A 30 esztendős énekesnő – akinek eredeti neve Robyn Fenty – keresetet nyújtott be Ronald Fenty és a Fenty Entertainment ellen, mivel a keresztnevét használták, amelyet Rihanna saját kozmetikai márkájánál, a Fenty Beautynál alkalmaz.
 
A The Blast lap által megszerzett dokumentumok szerint Rihanna az apját és egy másik férfit vádol azzal, hogy létrehoztak egy szórakoztató céget úgy téve, mintha az ő ügynökei lennének – annak ellenére, hogy neki semmi dolga a vállalattal.
 
A dokumentumok leszögezik, hogy bár Ronald Fenty Rihanna apja, nincs és nem is volt joga a nevében cselekedni.
 
Az információk szerint az apa még Latin-Amerikai turnét is leszervezett Rihanna nevében, valamint két fellépést Los Angelesben és egyet Las Vegasban, mindet borsos áron.
 
Az énekesnő állítja: neki semmi köze ezekhez a foglalásokhoz.
 
Nem ez az első eset egyébként, hogy Ronald Fenty megpróbálta használni a vezetéknevet: 2018-ban már egy boutique hotel-lánchoz is fel akarta használni, de az iratokat visszautasította az amerikai szabadalmi és védjegyhivatal.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.