2021. 08. 04. - 07:00

Rita Ora kapcsolata immár nyilvános

Rita Ora kapcsolata immár nyilvános

Felvállalta néhány hónapja tartó kapcsolatát a csinos énekesnő – Rita Ora és a színész Taika Waititi együtt jelent meg egy filmbemutatón.

Bár szerelmükről már cikkeztek a lapok az utóbbi 1-2 hónapban, Rita Ora és Taika Waititi eddig nem vállalta fel nyilvánosan, hogy egy párt alkot. Taika Waititi
 
A népszerű énekesnő és színész kedvese azonban augusztus 2-án együtt vett részt Az öngyilkos osztag című sorozat premierjén.
 
A 30 éves Rita és a 45 esztendős, Oscar-díj nyertes Taika románcáról először áprilisban szóltak a hírek, amikor a párt lefényképezték egy közös reggeli közben.
 
Májusban szemtanúk csókolózni látták őket az ausztráliai Sydney-ben, Waititi lakásának erkélyén, ahol jelen volt Tessa Thompson, az új Thor-film sztárja is. A balkonos jelenetről lesifotók is készültek.
 
Mindeddig azonban a páros nem jelent meg nyilvánosan együtt.
 
Most, a Los Angeles-i Regency Village Theatre-be kézenfogva érkeztek és mosolyogva pózoltak a vörös szőnyegen.
 
A The Sun értesülései szerint Rita Ora és Taika Waititi március óta lehet együtt. Rita Orát korábban Andrew Wattal és Calvin Harrisszel hozták összefüggésbe.
 
Waititi pedig 2020 márciusában elvált a feleségétől, Chelsea Winstanley-től, akivel már 2 éve nem élt együtt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.