2020. 12. 03. - 08:15

Rita Ora magának tartott pazar születésnapot

Rita Ora magának tartott pazar születésnapot

Idén éppen harmincéves lett a népszerű énekesnő – Rita Ora pazar születésnapot tartott, amelyen azonban egyedül ő volt jelen.

Pazar szülinappal ünnepelte 30. életéve betöltését Rita Ora. A furcsa csupán annyi volt, hogy a koronavírus járvány miatt szokványos születésnapi ünnepségét le kellett mondani, s egyedül volt a „partin”.rita_ora_1
 
A sikeres énekesnő november 26-án töltötte be a 30-at, s bár általában barátaival ünnepel, vendégeket ezúttal nem hívhatott. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy jól érezze magát.
 
Elegánsan felöltözött, kidekorálta a házat, lufikkal díszítette. Majd Instagramra is posztolt egy képet magáról, ahol az ünnepi háttér is tökéletesen látható. 
 
„Én, a sütemény és a nadrág, amiben már nehezen veszek levegőt! Köszönöm a sok szeretetet, amit kapok. Furcsa volt, hogy ma semmit nem kellett tennem a szülinapomra, de azért felöltöztem és megettem a sütit” – fűzött megjegyzést a képhez Rita Ora.
 
A szépséges sztár azt is kifejtette: szeretteinek örökké hálás lesz.
 
Egy Ritához közel álló forrás szerint a slágergyáros hölgy néhány közeli családtaggal végül ünnepelt, de minimálisra korlátozta a dolgot.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.