2020. 12. 28. - 08:30

Rita Ora pánikrohamokkal küzdött – félt a ráktól

Rita Ora pánikrohamokkal küzdött – félt a ráktól

A sikeres énekesnő a közelmúltban bevallotta: sokáig pánikrohamoktól szenvedett, tartva a ráktól. Az édesanyja ugyanis korábban átélte a betegséget.

Rita Ora rémes pánikrohamokkal küzdött. A népszerű énekesnő a közelmúltban beszélt arról, hogy éveken át aggódott attól tartva: mellrákos lesz.rita_ora_001
 
Félelme nem is volt teljesen alaptalan, miután édesanyja, Vera 2005-ben túlélte a betegséget, de részleges mastectomián esett át, vagyis az egyik mellét eltávolították.
 
Rita Ora elvégeztette az örökletes emlőrákot mutató BRCA-tesztet és kiderült, nem rendelkezik a génnel, amely az anyját bajba sodorta.
 
„Tudom, azt mondják, ellenőrizzük a melleinket és figyeljünk fel rá, ha csomót észlelünk – mondta Rita. – Csakhogy édesanyámnál nem volt csomó, éles fájdalomra lett figyelmes, pedig korábban rendszeresen járt orvoshoz.”
 
Bár tesztje azt mutatta, nem rendelkezik a génnel, az énekesnő gyakran ellenőrzi magát. Mint mondta, családjukban az anyja előtt nem volt senki mellrákos, nála mégis kialakult.
 
„Figyelnünk kell a testünket, de orvosunkat is mindig felkereshetjük. Számos módja van az információk elérésének” – fogalmazott a csinos sztár.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.