2021. 02. 04. - 08:30

Rita Ora szakított a párjával

Rita Ora szakított a párjával

Úgy tűnik, véget ért a szerelem a népszerű énekesnő és kedvese, Romain Gavras között. A páros hat hónapot töltött együtt.

Szakított Rita Ora és kedvese, a francia rendező Romain Gavras. Az énekesnő és kedvese fél éve alkotott egy párt.ritaora_003
 
Úgy hírlik, a koronavírus-helyzet miatti karantén arra kényszerítette őket, hogy külön legyenek, s kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját.
 
Egy forrás a The Sun-nak azt mondta: a távolság miatt szakítottak, de közeli barátságban maradtak egymással.
 
A vírushelyzet miatti korlátozások okán már hosszú ideje külön voltak – s miután Rita Ora jelenlegi munkája Ausztráliához köti őt, ez az áldatlan helyzet csak tovább tartott volna.
 
A csinos énekesnő korábban azt nyilatkozta: valóban mélyen szerelembe esett, bár mindig azt vallotta, nála mindegyik alkalom komoly.
 
Rita Ora pár hónapja arról is beszélt, hogy a How To Be Lonely című dala – melyet Lewis Capaldi írt – az utóbbi időben mindig segített neki felülemelkedni egy szakításon.
 
A szemrevaló sztár korábban járt már Calvin Harrisszel, Ricky Hillel és Rafferty Law-al is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.