2019. 12. 04. - 08:50

Rita Ora új párra talált

Rita Ora új párra talált

A jelek szerint ismét szerelmes a csinos énekesnő – Rita Ora Jude Law fia, Rafferty Law személyében találta meg új kedvesét.

Új párra talált Rita Ora. Úgy hírlik, a 29 esztendős énekesnő a 23 éves Rafferty Law-al jár, aki Jude Law színész és Sadie Frost színésznő gyermeke.ritaora_raffertylaw_1
 
A fiatalok azután kezdtek el találkozgatni, hogy a Twist című új film bemutatóján összefutottak, melyben Rita Artful Dodger szerepében látható, míg Rafferty Oliverként jelenik meg.
 
Egy forrás a The Sunnak azt mondta: kezdettől látszott, hogy megvan köztük a kémia a közös munka során. A pletykák már akkor szárnyra keltek kettejükről.
 
Rita Ora és Rafferty Law azonban eddig titokban tartották románcukat.
 
Csak a december 2-i British Fashion Awards rendezvény afterpartiján vállalták fel a kapcsolatot: kéz a kézben jelentek meg.
 
Rita Ora az elmúlt pár évben Andrew Garfielddel, Andrew Watt-al, Lewis Hamiltonnal és a Beckham-házaspár fiával, Brooklynnal is randizgatott.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.