2011. 09. 23. - 05:47

Robbanás vasárnap a Frizbi adásában!

Robbanás vasárnap a Frizbi adásában!
Kirobbanó pillanatok várhatóak Hajdú Péter Frizbijében ismét!

Damu Roland édesanyja a Frizbi felvételén!

A Transformers után vasárnap este a Frizbi megint kiveri a biztosítékot. Újabb robbanás rázza majd meg a stúdiót a vasárnap esti Frizbi adásában. Csak igazán erős idegzetűek nézzék a műsort, mivel kemény percek várhatóak. Folytatják a Damu-ügyet!

Hiszen a múlt héten Damu Roland álláspontját ismerhettük meg elsőfokú ítélete kapcsán. S nem akármilyen formában, az utórezgések sem "piskóták" voltak. Az egyik legnagyobb közösségi portálon Hajdú Péter többször is kifejezte véleményét elég határozottan.

Damu Roland áldozatai a Frizbi adásában!

Most Damu Roland édesanyjától kapunk újabb adalékokat a háttér megismeréséhez. Kiderül, hogyan élt a színész gyermekkorában, de az marad titokban, hogy édesanyjának milyen verziókat mesélt el felnőtt életének eseményeiről. Igazi érdekességek várhatóak!


Majd 8 évvel a jogerős ítélet után megszólal az a hölgy, akit Damu Roland súlyosan bántalmazott. Erika mesél kapcsolatukról, arról a borzalmas éjszakáról, amikor Roland több órán keresztül bántotta, fogva tartotta. Vérfagyasztó történetnek lehetünk tanúi vasárnap este.


S folytatódik a Frizbi, Kovi a Jobbikos politikus pornóbotrányáról vall, de sok kulissza titkot megtudunk a felnőttfilmek világáról is. Nemcsak mellékesen!
Várja Önöket a TV2-n vasárnap este Hajdú Péter!

-gg-

 

Kovi a Frizbiben mesél a felnőtt filmekről is...

Kovi a Frizbiben mesél a felnőtt filmekről is...

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.