2020. 06. 05. - 08:30

Robbie Williams többször dobta a nejét esküvő előtt

Robbie Williams többször dobta a nejét esküvő előtt

Meglepő részleteket osztott meg a népszerű énekes felesége életük korábbi szakaszáról. Ayda Field elárulta, hogy Robbie Williams gyakran szakított vele házasságkötésüket megelőzően.

A népszerű énekes 2010-ben kötötte össze életét hivatalosan is kedvesével, Ayda Fielddel. Az esküvőjük előtt azonban furcsa időszakai voltak a párnak.robbie_williams_ayda_field_01
 
A most 41 esztendős Ayda Field a közelmúltban elárulta, Robbie többször is dobta őt, mielőtt letette mellette a voksát.
 
A páros először 2006-ban találkozott, s noha azonnal egymásra hangolódtak, az első években Robbie „gyakran” szakított vele.
 
A The Times-nak Ayda Field úgy fogalmazott, meglehetősen „kérdésesek” voltak az énekes szakításai, ám ő kitartott, mert szerelmes volt belé.
 
Szeretetreméltó, nagyszerű embernek tartotta, aki sármos, vicces és csodálatos. Elrabolta a szívét, s úgy érezte, Robbie és ő lelkitársak.
 
Az énekes azt mondogatta, hogy ő sosem fog megnősülni és gyermekei sem lesznek. „Ezen ma már sokat nevetünk” – mesélte Ayda.
 
A házaspár ma négy csemetét nevel, a legidősebb, Teddy 7-, Charlie 5 éves, Coco 18 hónapos, míg a legkisebb baba, Beau 2020 februárjában született.
 
A korábban színésznőként dolgozó Ayda Field elismerte, ő sem igazán hitt benne, hogy lesznek gyermekei, mielőtt megismerkedett Robbie Williamsszel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.