2011. 03. 06. - 14:11

Rubint Réka a finisben! Pár nap és itt a baba!

Rubint Réka a finisben! Pár nap és itt a baba!
Rubint Réka csodásan néz ki terhessége végén is!

Rubint Réka a finisben!

Az egyik legnagyobb közösségi oldalon Norbi közzétette Rubint Réka legfrissebb fotóit, amelyek áldott állapota végén készültek. Már csak talán napok, esetleg 1-2 hét és érkezik a harmadik baba Norbiéknál.

Természetes, hogy nagyon nagy a várakozás az izgalom és a boldogság. Réka terhessége teljesen zavartalanul telt, többször olvashattuk és hallhattuk tőle, hogy imád kismama lenni, sőt szeretne egy negyedik gyermeket is.

Csupán 5 kg-ot hízott, s szinte hátulról nem is látszik rajta az áldott állapot. Norbi vasárnap közzétett fotóin csodálatos alakja van most is, sőt fürdőruhában pózol nekünk, be meri vállalni, s joggal! Ezzel is megdől az a mítosz, hogy feltétlenül elhízással jár az áldott állapot.

A legfőbb, hogy ilyenkor még egészségesebben kell táplálkozni, s a megengedett, jóleső mozgás se maradjon el az életünkből! Örömmel tesszük közzé mi is Réka példaértékű fotóit, s várjuk a pici Zazu - kisfiút várnak Rékáék, s a Zalán nevet adják gyermeküknek - érkezését.
-gg-

Rubint Réka a finisben!

Rubint Réka

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.