2012. 08. 31. - 07:54

Rubint Réka a nyaralás érdekes hatásairól mesél

Rubint Réka a nyaralás érdekes hatásairól mesél
Rubint Réka szerint minden párnak szüksége van arra, hogy kettesben menjenek el nyaralni, hiszen a szerelem néha kis magányra vágyik.

Rubint Réka a szerelmes nyaralásokat fontosnak tartja

Videó forrása: TV2

Rubint Réka a nyaralás érdekes hatásairól mesél

Rubint Réka volt a TV2 vendége, s érdekes dolgokat tudhattunk meg nyaralási szokásaikról. A nyaralás nem csak nekünk, hanem a szexuális életünknek is jót tesz - ezt állapították meg amerikai kutatók. S mennyire igazuk van! A különböző reprezentatív felmérések alapján az együttléteink sokkal intenzívebbek és örömtelibbek utazásaink alatt, mint a szürke hétköznapokban.

Ez betudható az idegen környezetnek is, a változatosság örömének is, s persze a párok ilyenkor új sziutációkban érintkeznek egymással. Megváltozik a napok menete, megváltoznak az emberek is kissé. A témával kapcsolatban Rubint Réka elmondta, nekik Norbival a helyszín mindegy, egy a lényeg, hogy kettesben legyenek. Nagyon fontosnak tartja, hogy legyen ilyen nyaralás minden évben. Ez nagyon jól felfrissíti a kapcsolatot, új színt ad a napoknak.

Réka azt is elárulta, ő már párszor kisbabával érkezett haza a nyaralásokból, ezzel  fordult elő, hogy egy közös külföldi út során lett terhes, ami még csodálatosabbá tette az átélt élményeket.  Legutóbb Maldív szigetén jártak Norbival, ahol csodálatos, egyedi fotókat készítettek pihenésükről.

A fotók jó része megjelent Réka közösségi oldalán is, a rajongók megcsodálhatták az idilli környezetet, s "megcsodálhatták" Réka fantasztikus alakját. A hazaérkezés után megtudhattuk, hogy a képek teljesen a valóságot adták vissza, hiszen csodálatos napokat éltek meg férjével, Norbival a nyaralás alatt. S nemsokára jön a törökországi alakreform tábor, augusztus 3-10-ig dolgozni fognak ugyan, de megtalálják a pihenésre is az időt.

Réka Maldívon nyaralt legutóbb Norbival

Réka Maldívon nyaralt legutóbb Norbival
-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.