2011. 09. 10. - 09:50

Rubint Réka előtt kinyílt egy új világ...

Rubint Réka előtt kinyílt egy új világ...
Kis mell, vagy implantátum? Az örök kérdés! Lássuk Réka véleményét!

Réka véleménye az implantátumokról! Videóval!

Felröppent az idegesítő hír, hogy közel ötezer magyar nő van esetlegesen veszélyben! A PIP implantátumokban ugyanis nem megfelelő, illegális forrásból származó töltet került egyes elmondások szerint. A kétes eredetű implantátumok nem úgy viselkednek a "csavaró próbán" - esetleg 8 megcsavarás helyett csak 6-ot bírnak ki, mint az eredetiek. Olyan is felmerült, hogy talán szennyező anyagok találhatók bennük?  Veszélyes állapotot is okozhatnak?
Dr. Krasznai Zsolt, plasztika sebész elmondta, hogy nem akkora a baj, aki jár rendszeresen kontrollra, annál észreveszik, ha valami probléma merül fel esetleg. Rubint Réka a Mokkában elmesélte,  megijedt a hír hallatán, egyből hívta orvosát, szerencsére neki sem kell aggódnia. Arról is beszélt, számára szó szerint kinyílt egy új világ, amikor megkapta az implantátumokat, nagyon jól érezte magát, és ez a mai napig így volt...
Réka az egyik legnagyobb internetes közösségi portálon tette közzé véleményét a kérdésről. S kíváncsian teszteli rajongó táborát, vajon nekik, mi a véleményük a mell implantátumokról? Nézzünk pár sort Réka írásából!
"...Engem az elmúlt években rengeteg támadás ért ebből adódóan (is). Nem értettem az okát, hiszen a mell egy olyan testrészünk, melynek mérete sem életmóddal, sem pedig edzéssel nem változtatható, max. fogyás sorás kisebb lesz...:-) Úgy gondolom, mindenkinek szíve joga eldöntenie, hogy igénybe veszi-e ezt a szépítészeti műtétet. Ilyenkor szokták a nagy "megfejtők" azt mondani, hogy idegen anyag van a testében, fujjj...

Úgy gondolom, hogy a kuszán álló fogakat is helyre lehet hozni fogszabályzóval, a kilukadt fogat is be lehet tömetni, a hajat is meg lehet hosszabbíttatni, a ráncokat is fel lehet varratni... és még sorolhatnám. Minden esetben "idegen anyag" kerül a testre, testbe és mégsem sziszegnek az emberek. Ellenben ha a mellről van szó, rengeteg szemöldök összehúzódik! Miért?? ....."

-dr.Safárik Gabriella-


Lehet gond a mellimplantátummal?
Videó forrása: TV2

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.