2012. 06. 10. - 12:10

Rubint Réka készíti fel és zsűrizi majd a szépségeket!

Rubint Réka készíti fel és zsűrizi majd a szépségeket!

Újra Szépségverseny lesz! Rubint Réka készíti és zsürizi a szépségeket!
Videó forrása: TV2

Rubint Réka készíti fel és zsűrizi majd a szépségeket!

A legszebb nők idén is a TV2 képernyőjén láthatóak, sőt a legjobb alakúak is, hiszen az egyik zsűritag Rubint Réka lesz, aki köztudottan az hazánk egyik legjobb alakú fittness edzője, amiért igen keményen meg is dolgozik alakreform tornáival. A TV2 és a Magyarország Szépe Kft ismét látványos show műsorban keresi a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary leendő királynőit. S nézzük a fotókon a lányokat! Vajon ki lesz a legszebb? Ki viszi haza a koronát majd?

Rubint Réka készíti fel és zsűrizi majd a szépségeket!


A Szépségkirálynő casting-ján szinte egymásnak adták a ki lincset a szebbnél szebb lányok, két nap alatt közel ezer bikinis hölgy vonult végig a zsűri előtti kifutón. Tehát volt jelentkező bőven a szépségversenyre, nem kellett panaszkodni a széps égek hiányától. Hajdú Péter, Kasza Tibor, Rubint Réka és zsűritársaik szigorú szempontok alapján válogatták a koronára vágyó hölgyeket.

Rubint Réka elmondta, idén sokkal erősebb mezőny állt eléjük, mint azelőtt. Jóval kevesebb a túlsúly és a narancsbőr a hölgyeken, neki szinte alig lesz tennivalója ilyen téren, de azért mindent el fog követni Réka, hogy a lányok a lehető legjobb formájukban versenyezhessenek a királynői címért.

A legszebbek a felkészítő tábort követően június 9-én, a TV2 élő műsorában mérettetnek meg, ahol kiderül, kinek adja át koronáját a három jelenlegi szépségkirálynő: Szunai Linda, Lipcsei Betta és Szabó Dóra. Ismét új esélyek nyíltak meg a jelentkezők előtt, hogy győzhessenek. Kíváncsian várjuk a fejleményeket! Réka a facebook oldalán már beszámolt a nagy eseményről, s várhatóan a friss fejleményeket mindig láthatjuk majd nála.

 

Rubint Réka  zsűrizi  a szépségeket!

Szépségverseny - TV2 Rubint Réka  zsűrizi  a szépségeket!

Szépségverseny - TV2
Rubint Réka is zsűrizi a szépségeket!


-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.