2010. 05. 13. - 04:24

Rubint Réka kihízta...!!

Rubint Réka kihízta...!!
Mi történhetett? Réka és a hízás? Hogyan jön össze a kettő? Rövidesen fény derül a titokra!


alakreform Rubint Rékával!

Rubint Réka hetente kétszer adott órát az mozgás szerelmeseinek, de hamarosan szűknek bizonyult a hely és az idő is! Réka kihízta! Igen! Kihízta, kinőtte az eddigi kereteket, ezért újabb lehetőséget ad! "Az ALAKREFORM! 90 PERC - az én speciális zsírégető, karcsúsító alakreform órám, ahol főként a legkritikusabb területek: has, csípő, popsi, comb izmai kerülnek megdolgozásra! De nem csak a testedzésről szól ez az alkalom, hanem sok figyelmet fordítok arra, hogy életmóddal, fogyással, táplálkozással - vagy egyéb mással - kapcsolatos kérdéseidre válaszoljak! - mondja Réka. Egy igazi, csajos órát akar tartani, ahol mindent meg lehet beszélni. Rendhagyó lesz! Szóba kerülhetnek igazi kényes kérdések, titkos gondolatok."

S vajon hol és mikor találkozhatunk Rékával egy jó óra mozgásért, s egy kis beszélgetésért?

Május 18-tól minden kedden 18.30- 20.00 óráig Budapesten a XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 86. (Hegedűs Gyula utca - Vág utca sarok) alatt található vadonatúj sportcsarnokban! Hétfőn és csütörtökön 18.00 órátóltól a volt Csiki-Bege Plaza III. emeletén lévő Club Fitness-ben vagyok. (Budapest III. kerület, Pünkösdfürdő u. 52-54.)

Fontos! Ezeken a helyszíneken még külön öltöző és zuhanyozási lehetőség is van!

Rubint Réka

A Hegedűs Gyula utcai tornára azonban hozz magaddal törölközőt és polyfoam szivacsot feltétlenül! Ide a belépőjegy 1490,- Ft, de az internetes regisztrációddal - www.rubintreka.hu - és az e-mailen kapott egy alkalomra és egy személyre szóló egyedi kód bemondásával 990,- Ft-ért - bevezető áron -, kedvezményesen juthatsz be! Május 25-ig árusítunk 10 alkalmas bérletet is 8900,- Ft-os áron! Mindössze 890,- Ft-ba kerül egy alkalom! A belépőt csak a helyszínen tudod kifizetni!

S hallottunk egy újabb meglepetésről is! Mit jelent az Alakreform road show?

"Havonta kétszer egy-egy nagyváros sportlétesítményében megmozgatom a környék lakóit! Folyamatosan tart közben a 74 állomásos országos turném, ennek  legtöbbször a helyi fittness terem ad helyet! Minden fontos információt megtaláltsz az új weboldalamon, regisztrálj, megéri! Folyamatosan értesítelek a friss hírekről, eseményekről, nem fogsz lemaradni semmi fontosról, sőt hozzájuthatsz a kedvezményekhez! Gyere el, tornázz, bulizzunk egy jót együtt és hozd magaddal a barátnődet, kolléganődet is! Egy jó buli és folyamatosan jó alak!" - invitál mindenkit szeretettel Réka.

Rubint Réka hetente kétszer adott órát az mozgás szerelmeseinek, de hamarosan szűknek bizonyult a hely és az idő is!

Rubint Rékával az új, jobb alakodért!

 

 

dr.Safárik Gabriella

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.