2011. 05. 04. - 05:13

Rubint Réka kirobbanó formában van ismét!

Rubint Réka kirobbanó formában van ismét!

Sokan dicsérik és sokan nagyon irigyelik Rékát. Miért is?

Réka 7 héttel szülés után elérte azt az alakot, amire vágyott!

Rubint Réka ismét kirobbanó formában van, pedig csak jó 7 hete szülte meg harmadik gyermek ét, Zalánt. Nagyon sok nő számára nyújt követendő példát életmódjával. Nemrég az egyik nagy közösségi portálon tette közzé gondolatait:

"...7 héttel Zalán születése után elértem azt a formát, amit augusztusra szerettem volna! A tito k: update 1 ételek és rendszeres, napi minimum 30 - maximum 90 perc mozgás! A lehetőség mindenki előtt ott áll, csak hinni kell magadban és következetes, kitartó munkával, töretlenül menni a célunk felé!!!! "

Réka 7 héttel szülés után

A terhesség ideje alatt a női test komoly változásokon megy keresztül. Mindenki szeretné visszanyerni szülés után korábbi alakját. Réka három gyerek után is kiváló formában van, mi a trükk? Sehol sincs!

- "Nagyon fontos, hogy ideális testsúllyal essünk teherbe, így könnyebben elkerülhető az irreálisan nagy súlytöbblet a terhesség időszakában. Sokan ott rontják el, hogy a várandósságot eleve 5-10-15 kiló plusszal kezdik, s ha ehhez csak az ideális 8-10 kiló adódik hozzá a 9 hónap alatt, akkor is plusz 25 kiló a vége.


Én 3 gyermek édesanyjaként a tudatosságban és a következetességben látom a megoldást! Ésszerű, minőségi táplálkozás. Ha az orvos engedélyezi, akkor a rendszeres testmozgás is folytatható.


A várandósság ideje alatt update termékeket  fogyasztottam és minden nap legalább 20, legfeljebb 90 percet edzettem..."


-gg-
Réka 7 héttel szülés után elérte azt az alakot, amire vágyott!

Réka ismét bomba formában!

 


Nézzük Rékát!
Videó forrása: TV2

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.