2013. 12. 20. - 13:20

Rubint Réka különleges karácsonyi ajándéka

Rubint Réka különleges karácsonyi ajándéka
Rubint Réka igazán különleges dologgal ajándékozta meg négy rajongóját, akik mára úsznak a boldogságban.
Réka ugyanis elhatározta, hogy segít 4 rajongójának abban, hogy bomba formában legyenek a karácsonyi ünnepekre. Öt hét alatt összesen 40 kilótól sikerült a hölgyeknek megszabadulni, amire Réka is nagyon büszke. Az ország különböző pontjaiból, különböző korú és élethelyzetű hölgyeket választott Rubint Réka, akiknek egy 5 hetes programmal segített átalakulni. Ezzel azon kívül, hogy nagy boldogságot okozott a rajongóknak, azt akarta megmutatni, hogy igenis kemény munkával és kitartással ilyen rövid idő alatt is lehet látványos eredményeket elérni.

A hölgyek 5 hét alatt 40 kilótól szabadultak meg

A hölgyek az öt hét alatt mindannyian az Update rendszer szerint étkeztek és a Réka által előírt edzésprogramot folytatták. Réka felvételeket készített a hölgyekről az öt hetes program előtt és most, hogy túl vannak az 5. héten is és jó pár felesleges kilótól és centitől megszabadultak, örömmel álltak egy profi fotós kamerája elé. A hölgyekre egy portfólió fotózás várt, hogy megmutassa nekik, hogy milyen gyönyörűek és hogy igenis érdemes küzdeni. A fotózáson profi sminkes, stylist és fodrász vette őket kezelésbe, hogy igazi modell fotók készüljenek az átalakult lányokról. Az elért eredményre mind a négyen nagyon büszkék, ezért örömmel vállalták a fotózást. A képek pedig magukért beszélnek. A lányok szerint elhatározás és kitartás kérdése és igenis el lehet érni azt, amit szeretnének. Réka is nagyon büszke a lányokra és mindenkinek csak ajánlani tudja, hogy vegyenek példát róluk és merjenek életmódváltásba kezdeni.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.