2011. 03. 30. - 10:00

Rubint Réka őszinte vallomása!

Rubint Réka őszinte vallomása!
Réka egy nagy közösségi portálon válaszolt az őt ért kritikákra.

Réka és Zalán!

Pár napja Rubint Réka egy vallomást tett közzé az egyik legnagyobb közösségi portálon. Az Ő szavait idézzük az alábbiakban:

"Rengeteget gondolkodtam azon reagáljak-e a negatív véleményekre és úgy döntöttem megteszem...


Kedves "negatív véleményt" formáló, az oldalamon "rajongóként " jelen lévő pesszimisták! Először is engedjétek meg, hogy szeretettel köszöntselek Titeket az OLDALAMON! Az oldalon, amit én magam töltök tartalommal, s én magam csinálok! Nem egy megbízott személy, nem más, hanem én! Azért, mert így tud az oldal " Réka " lenni, így tud olyan impulzusokat adni, ami én vagyok...Ezt a kis "levelet" azért írom, mert szeretném, ha tudnátok, bármilyen nehéz is elfogadnotok, nem tudjátok megérinteni a lelkemet negatív hozzászólásaitokkal...."

Zalán!


Tudjátok, amikor Larával voltam terhes, és merészeltem nem elhízni, kaptam hideget-meleget... Egy fél ország várta, hogy torzszülött gyereket fogok szülni az életmódomnak köszönhetően... háááát, a fene enne meg engem, bár hiába volt a sok ellendrukker nem sikerült beteljesíteni vágyukat! Norbikánál megismétlődött minden pepitában...

Majd eltelt sok-sok év, ismét kismama lettem a 3. gyermekkel. Életem legcsodálatosabb idősza
ka volt ez a 9 hónap is, hasonlóan, mint az elmúlt 2 hét. Zalán megszületett, a rosszakarók NAGY bánatára ismét egészséges gyermeknek adtam életet. Na, akkor mibe lehet belekötni??? Nézzük csak? Óóóó, hát " császárral vetette ki magából a gyereket ", " szülés után fel mer kelni az ágyból és nem ül a kiságyban békésen alvó gyerek mellett összebüfizett pólóban, anyatejtől átitatott melltartóban, 3 cm-es lenövéssel a haján, 2 cm-es betéttel a lába között..." - ezt Tőletek idéztem! Na és hát hogyan merészelem kitenni a lában hetente 2x1.5 órára a házból, hogy Alakreform óráimat levezényeljem a rajongóimnak?"

S így tovább...Réka egy ideig tűrte a beszólásokat, végül úgy érezte jónak, ha mégis leírja a véleményét nyilvánosan. S lássuk be, igaza volt! Tényleg ott kell lennie a másik oldalnak is, ha véleményt akarunk formálni igazságosan. S amit tesz, jó irány! Példát mutat sok-sok kismamának, hogy így is lehet! Nem kell okvetlenül a terhességnek az áldott állapotnak negatív következménnyel lennie a nő testi állapotára. Réka saját példáján keresztül mutatta meg, hogy lehetséges egész más felfogással is világra hozni egy gyermeket. Jó egészséget kívánunk a kisbabának és neki is!
Forrás: rubintreka.hu

-gg-

Schobert Zalán két hetes!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.