2013. 09. 23. - 09:30

Rubint Réka pszichoszomatikus tünetekkel küzdött!

Rubint Réka pszichoszomatikus tünetekkel küzdött!
A fittness hercegnője, Rubint Réka életének egykori fázisában nagyon sok erőt kellett vennie magán Norbi miatt és még pszichoszomatikus tünetekkel is küzdött!
Rubint Réka nagyon nehéz időszakon van túl! ( Videó forrása: www.tv2.hu )

Schobert Norbi felesége, Rubint Réka őszintén vallott egykori nehéz időszakáról, amikor Norbit meg kellett operálni a szíve miatt. Ez egy vele született rendellenesség volt a szívbillentyűit tekintve, de a műtétet sajnos akkor nem lehetett tovább halasztani. Az első műtéte nagyon jól sikerült, de egy kórházi baktérium miatt még egy szívműtétet kellett végezni, ahol eltávolították Norbi szívének egy meghatározó részét.

Rubint, Schobert, szívműtét
Réka és Norbi is nagyon nehéz időszakon vannak túl

A műtét nagyon kockázatos volt és nagyon nehéz volt mindenki számára. Rékának a második műtét után kezdődött az igazán rossz időszak. "Én 10 napig erről egy szót sem szólhattam, mert 10 napig volt életveszélyben, 10 napig volt intenzív osztályon és a külvilág felé azt kellett mutatnom, hogy minden szuper, minden jó, Apa jól van" - nyilatkozta Réka.

Rubint Réka, Schobert Norbert, műtét
Norbi felesége, Réka nagyon örül, hogy a második műtét után Norbi ilyen jól van

Miután Norbit teljesen egészségesnek nyilvánították, Rékán akkor jött ki a feszültség. "Volt olyan, hogy este a Norbi úgy vitt be a kórházba, hogy gyomorpanaszaim lettek, ezek sajnos így jöttek ki rajtam, ilyen utólagos traumaként" - emelte ki Réka. Elmondása szerint Norbi azóta teljesen más ember lett és olyan dolgokat becsül meg, amiket eddig természetesnek gondolt! 

G.R.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.