2021. 05. 24. - 07:40

Salma Hayek majdnem meghalt koronavírusban

Salma Hayek majdnem meghalt koronavírusban

Megdöbbentő dologról számolt be a közelmúltban a sikeres színésznő. Salma Hayek elárulta, tavaly majdnem meghalt koronavírusban – orvosa könyörgött neki, hogy menjen kórházba.

Kis híján meghalt Salma Hayek a koronavírus-fertőzés miatt. A szépséges színésznő csak nemrég árulta el, hogy 2020-ban elkapta a vírust és hónapokig tartott, míg teljesen meggyógyult. Salma Hayek és a baglya
 
Az 54 esztendős sztár a Variety magazinnak adott interjújában azt mondta: orvosa könyörgött neki, menjen kórházba kezelésért, mert nagyon rosszul volt, de leszögezte, hogy inkább otthon akar meghalni.
 
Salma Hayek összesen 7 hetet töltött teljes elszigeteltségben londoni otthonában, melyben férjével, François-Henri Pinault-val és most 13 éves lányukkal, Valentinával él együtt.
 
Az interjúból kiderül: eljött az a pillanat is, amikor a színésznőnek oxigént kellett adni. Máig nem nyerte vissza teljesen azt az energiát, amellyel korábban rendelkezett.
 
Salma Hayek arról is mesélt, hogy bár lányát és férjét nem láthatta, míg betegen el volt zárva, akadt azért társasága.
 
Egy bagoly, akit a sztár korábban egy hirdetés alapján fogadott örökbe, s mindig Salma mellett alszik, ha a párja távol van.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.