2018. 12. 06. - 20:32

Sandra Bullock elárulta fiatalsága titkát

Sandra Bullock elárulta fiatalsága titkát
A szépséges színésznő az elmúlt években szinte semmit sem öregedett. Most megosztotta titkát a nagyvilággal!
Sandra Bullock idén töltötte be az 54. életévét. Gondoltad volna? A színésznő több mint tíz évet is letagadhatna a korából olyan bombaformában van. A napokban egy interjú során elárulta, hogy ő sem úgy kel fel reggelente, hogy tökéletesen néz ki. 
 
Sandra Bullock
Sandra Bullock elárulta fiatalsága titkát
 
Mint mondta, többnyire filmekben vagy sajtóeseményeken találkoznak vele, ahol természetesen elvárás az, hogy valaki jól nézzen ki. Hozzátette: el sem tudják képzelni az emberek, hogy egy-egy nagyobb rendezvény előtt hány órát tölt el készülődéssel. Rengeteg időt vesz igénybe a smink és a haj elkészítése.
 
Ezen túlmenően egyébként Sandra nagy figyelmet fordít az egészséges életmódra is. Kerüli ugyanis az olyan ételeket és kozmetikumokat, amelyek rákkeltő anyagot tartalmaznak. Csak a természetes dolgokra esküszik. Emellett pedig egyáltalán nem iszik alkoholt és nem dohányzik, sőt még a közvetlen napsugárzásnak sem teszi ki a bőrét. Így tud fiatal maradni a népszerű színésznő.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.