Bulvár

Sandra Bullock új sztárpasit talált magának?

Sandra Bullock új sztárpasit talált magának?
Nem fogod elhinni kivel randizik a szépséges színésznő. Állítólag Tom Cruise és közte több van, mint szimpla barátság. 

 

Szokatlan párost boronált össze a média a napokban. Egyesek szerint ugyanis Sandra Bullock összeszűrte a levelet egy másik sztárral, aki történetesen Tom Cruise. Információk szerint a páros egy partin találkozott, ahol igazán jól szórakoztak és élvezték egymás társaságát.
 
Sandra Bullock és Tom Cruise
Egymásra talált a két sztár?
 
 A National Enquirer arról számolt be, hogy a két sztár már többször is randizott a buli óta. Ennek köszönhetően pedig a közös barátok összeboronálták őket. Ez nem lenne annyira meglepő, hiszen Sandra és Tom is elég hosszú ideje szingliként élik mindennapjaikat. 
 
Egy bennfentes úgy fogalmazott, hogy semmi különös dolog nincs kettejük között, csupán illenek egymáshoz. Hozzátette, hogy az égben már megvolt írva a sorsuk. Sokak szerint azonban csak barát a két híresség és semmi nincs közöttük.
Vajon újabb sztárpár alakult vagy az egész egy pletyka?
 
N.O.

 

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >