2019. 01. 15. - 19:32

Sarah Hyland véget akart vetni életének

Sarah Hyland véget akart vetni életének
Egyre több dolog derül ki a színésznő magánéletéről. Nemrég egy talkshow-ban elárulta, hogy majdnem megölte magát. 
Igazán nehéz időszakot tudhat maga mögött Sarah Hyland, hiszen nemrég kiderült, hogy 2017-ben átesett  egy második vesetranszplantáción is, ugyanis édesapja szervét kilökte a teste. Ezt követően a testévre döntött úgy, hogy segít neki. A színésznő eleinte nem akarta elfogadni és úgy érezte, hogy egyszerűbb lenne, ha nem létezne. Többször felmerült benne az öngyilkosság gondolata is, mert rettegett attól, hogy a szervezete újra kidobja a vesét. 
 
Sarah Hyland véget akart vetni életének
Sarah Hyland véget akart vetni életének
 
Sarah ennek ellenére nagyon hálás az életéért, hiszen mint mondta, 27 évnyi folyamatos betegeskedés és fájdalmak után nem tudhatja, hogy mikor jön el a következő nap. 
 
A színésznő odáig jutott, hogy a fejében már megfogalmazódott a szeretteinek szánt búcsúlevél is. Később azonban Sarah belátta, hogy segítségre szorul, végül pedig sikerült a depressziója felett győzedelmeskedni. A színésznő történetét azért is osztja meg másokkal, mert bízik benne, hogy ezáltal segíthet a hozzá hasonló sorsú embereknek. 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.