2013. 11. 26. - 08:24

Sarka Kata kiakadt Toncsi szavain

Sarka Kata kiakadt Toncsi szavain
Megjelent Bálint Antónia új könyve, melyben több fejezet is az ex kapcsolatairól szól, többek közt kapott egy fejezetet Hajdú Péter is.
Az előző héten Bálint Antónia volt a Vondersőn és Zuperszexi műsor egyik vendége. Az egykori szépségkirálynő őszintén beszélt a könyvéről és a könyvben helyet kapott egykori szeretőkről is. Mesélt Hajdú Péterrel való kapcsolatáról is és azt is elmondta, hogy nem érezte szükségét annak, hogy megkérdezze az érintetteket mi a véleményük arról, ha beveszi őket a könyvbe. Sarka Kata, Hajdú Péter felesége is végignézte az RTL Klub műsorát valamint Bálint Antónia nyilatkozatát és a műsor enyhén szólva is kiverte nála a biztosítékot.


Sarka Kata visszavág

Sebestyén Balázs és Vadon Jani úgy döntöttek, megadják a lehetőséget Sarka Katának is hogy visszavágjon és elmondja véleményét. Kata örömmel elfogadta a fiúk meghívását, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba és a nyilvánosság elé tárja a véleményét. Kata egyedül nézte a fiúk műsorát. Meglepődött Antónia nyilatkozatán és úgy ítélte meg, hogy nem volt túl kedves. Kata szerint akiket mellőznek vagy éppen nincsenek sehol nem tudnak miből élni, azok jellemzően megtalálják Hajdú Pétert, hiszen az ő nevével már el lehet adni egy könyvet vagy egy újságot. A fiatal édesanya szerint Toncsi egyetlen szava sem volt igaz, amit a Petivel kapcsolatban elmondott. Nem érti, hogy miért kell hosszú évek távlatából előszedni ezeket a dolgokat, amikor Péter már egy kétgyermekes családapa. Miért kell ezzel kellemetlen perceket okozni azoknak az embereknek és a családjuknak akikről írt.


Bálint Antónia vallomása saját könyvéről

Tény, hogy annak idején, amikor Sarka Kata Hajdú Péterrel megismerkedett még Bálint Antónai volt a barátnője. Egy ideig, ahogy Kata fogalmaz „két szálon futott a történet". Ennek azonban már jó pár éve és Kata szerint nem túl szép Bálint Antóniától, hogy egy kétgyermekes családapa életének mindennapjaiban „rondít" bele ezzel a könyvvel. Mint mondja, Hajdú Péternek sok barátnője volt, de egyikkel sincs problémájuk, senki sem avatkozik az életükbe, hiszen lezárták az egykor történteket és most mindenkinek saját élete van.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.