2012. 09. 26. - 14:32

Sarka Kata sokat mutatott

Sarka Kata sokat mutatott
Sarka Kata képes nekünk túl sokat mutatni?

Sarka Kata mennyit mutatott meg?
Videó forrása: TV2

 

Sarka Kata sokat mutatott

Ismét érdekes eseménynek lehettünk tanúi, szinte mindenki ott volt! Forró partin vett részt a hazai celebvilág, sok híresség mutatkozott ismét! A hangulatot  tetőzte a fenséges látvány, a sok szexi ruha, a sok szép dekoltázs.

Tudjuk, hogy Norbi felesége, Rubint Réka imádja a szexi holmikat, és ezúttal sem hazudtolta meg magát, rövid sortban és mélyen kivágott felsőben jelent meg, amit megtehet, hiszen tökéletes az alakja. A háromgyermekes édesanya példát mutat minden gyeremekes nőnek, így kell ezt csinálni, így is lehet kinézni több szülés után. Csak az akaraton és a megfelelő hozzáálláson múlik a siker! Ezért is van annyi követője az egyik legnagyobb közösségi portálon. Nem csodáljuk!

Sarka Kata óvatos inkább


Viszont az egyik legszebb, legszemrevalóbb ruhát talán Sarka Kata viselte, akinek csupán néhány zsinór tartotta a kebleit elől, így lélegzetelállítóan nézett ki! De meg is egedheti magának, neki is tökéletes az alakja, nagyon sokat fogyott, s rendszeresen jár edzni.

Sarka Kata elmesélte, hogy a férfiak nem sokszor néztek a szemébe, ám ő emiatt nem feszeng, hiszen a jóízlés határain belül öltözködött, mindenki kedvére és tetszésére. Viszont nem voltak egyéb érdekességek is....Hiszen Rogán Antal felesége is merész ruhakölteményt választott, ő sem maradt el a hölgyek mögött semmivel! Az összejövetelen részt vettek a Voice Mesterei és a V riporter is. Andy Vajna és Palácsik Tímea  párként jelent meg a rendezvényen, nagyon jól sikerült az este!   Sarka Kata elégedetten tért haza, hiszen ez egy igazán jó buli volt ismét!

-gg-


 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.