2014. 02. 06. - 14:18

Sarka Kata vallomása fogyókúrájáról

Sarka Kata vallomása fogyókúrájáról
Sarka Kata mindkét terhessége során nagyon sokat hízott, de ma már nyoma sincs a testén felesleges kilóknak.
Sarka Kata az egyik terhességénél 27 a másiknál 29 kilót szedett fel magára. Az aktív kamerájának elárulta, hogy ő kicsit teltebben is jól érezte magát ám egyre több embertől hallotta vissza, hogy változtatnia kell. Ekkor kezdett jobban odafigyelni magára és rájött, hogy többet kell adjon a küldőségekre. Eleinte minden létező diétát kipróbált, de hatása igazából egyiknek sem volt. Ekkor döntötte el, hogy egy olyan emberhez fordul, akiben megbízik és akiről tudja, hogy segíteni tud neki a problémájában. Így jutott el Rubint Rékához. Réka megfelelő diétával és edzéstervvel látta el a fiatal anyukát, akiről ezek után szépen fogytak le a kilók. Katának meggyőződése, hogy amiatt tudott fogyni, mert hitt benne, hogy ez most sikerülni fog és minden erejét beleadta abba, hogy ez így is történjen.


Sarka Kata túlzásba vitte a fogyókúrát

Sarka Kata nem mondja, hogy könnyű volt elérni a vágyott alakot, de nem is lehetetlen. Sok lemondással és sok kemény edzéssel jár, de aki igazán akarja, az le tud fogyni. A fiatal anyuka őszintén bevallotta, hogy volt olyan, amikor túlzásba vitte a fogyókúrát. Ekkor számára már nem az volt a cél, hogy egészséges legyen csak és kizárólag a fogyásra koncentrált. Célja elérése érdekében koplalásba kezdett, ami hamar az egészsége romlásához vezetett. Hullott a haja és egyre gyakoribbak voltak a rosszullétek. Az egyik alkalommal, amikor rosszul lett, férje Hajdú Péter kórházba vitte, ahol infúziót kellett kapnia. Ekkor jött rá, hogy ezt nem szabad tovább folytatnia, hiszen neki van két gyönyörű gyermeke, akiket akárhány kilósan is, de fel kell neveljen. Mára a fiatal anyuka megtalálta az arany középutat. Visszanyerte az alakját, egészségesen étkezik és sokat sportol. Bár az elért alak megtartása is ugyan olyan nehéz, mint az odáig vezető út Kata szerint megéri, hiszen egy egészséges testben az ember sokkal boldogabb, ami kívülről is meglátszik rajta.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.